Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silvester na RTVS: Premiérová smršť zábavných relácií a prekvapenie na záver

Ako bude vyzerať Silvester na Jednotke RTVS? Diváci sa dočkajú opäť obrovskej dávky premiérovej zábavy. Ako prekvapenie uvedie záznam koncertu Zuzany Smatanovej, ktorá oslavuje 20 rokov na scéne.

18.12.2023 06:00
záhady tela, Foto:
Na Silvestra uvidia diváci RTVS aj špeciálne Záhady tela.
debata (1)

Verejnoprávna Jednotka každoročne staví na špeciálne vydania svojich najsledovanejších zábavných šou a teraz k tomu pridá premiérový záznam koncertu Zuzany Smatanovej, ktorá nedávno oslávila 20 rokov na scéne. O 20:00 odštartujú zábavu Záhady tela. Silvestrovský zábavný kvíz s moderátorom Mariánom Miezgom bude, samozrejme, špeciálny. Okrem exkluzívnych hostí nás čakajú aj špeciálne silvestrovské skeče a súťažné disciplíny.

generalny riaditel RTVS Lubos Machaj 1 Čítajte rozhovor Riaditeľ RTVS: Zníženie financovania je destabilizačné, na rozvoj môžeme zabudnúť. Ohrozené sú stanice, seriály, filmy, celá tvorba

O 21:20 sa pridá Milujem Slovensko, ktoré malo počas jesene pauzu vo vysielaní. V silvestrovskej časti obľúbenej šou sa okrem množstva dobrej zábavy, skvelých hostí, tej najlepšej muziky a súťažných disciplín, ktoré si budete chcieť vyskúšať, zoznámime s novým, príjemným a moderne ekologickým vizuálom nášho televízneho priestoru. Spolu s moderátorom Martinom Nikodýmom, Adelou Vinczeovou a Danom Danglom vás v ňom privítajú aj naši silvestrovskí hostia – Zuzana Fialová, Vera Wisterová, Dominika Kavaschová, Juraj Šoko Tabaček, Lacko Cmorej a Milan Kereš.

O 22:55 vtrhne na obrazovky Peter Marcin. A je tu opäť silvestrovská epizóda populárnej talk-šou Petra Marcina. Tak ako aj pominulé roky prinesie našim divákom pestrú zábavu – scénky, hity populárnej aj ľudovej hudby. O príjemnú hudobno-zábavnú šou sa postará český hitmaker Michal David, herec a muzikálový spevák divadla Nová scéna Pavol Plevčík, známy raper hip-hopovej scény Kali, spevák a hudobník Peter Cmorík, ľudová hudba goralskej kapely Kollárovci a Back2Back.

O polnoci divákov poteší koncert Zuzany Smatanovej. Zuzana Smatanová je slovenská speváčka, skladateľka a muzikantka, ktorá sa na slovenskej hudobnej scéne s veľkým úspechom pohybuje už 20 rokov. Počas svojej kariéry naspievala množstvo hitov a spolupracovala s mnohými známymi hudobníkmi a kapelami. K hudobným narodeninám jej počas tohto výnimočného koncertu prišli zablahoželať a zaspievať si spolu s ňou niekoľkí z nich – Peter Nagy, Peter Cmorik, Adam Ďurica, Bystrík, Kuly a skupina IMT Smile.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Vianoce 2023 #Silvester 2023