Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najlepšie seriály roka 2023 podľa Mediakliku: Top chuťovky, ktoré prevalcovali celý svet

Koniec roka sa nezadržateľne blíži a nastal čas rekapitulovať a obzrieť sa za tým najlepším, čo svetové televízie a streamovacie služby priniesli svojim divákom.

22.12.2023 06:00
bridgerton, Foto:
Samostatný seriál o kráľovnej Charlotte dorazil na Netflix 4. mája.
debata

1. The Last of Us – HBO Max

Jednoznačnou jednotkou je divácky hit televízie HBO – The Last of Us, ktorý mal premiéru v januári tohto roka. Seriál sa odohráva 20 rokov po zničení modernej civilizácie. Joel, otrlý preživší, je najatý, aby prepašoval Ellie, štrnásťročné dievča, z tiesnivej karanténnej zóny. To, čo začína ako malá zákazka, sa čoskoro zmení na brutálnu a srdcervúcu cestu, kedy obaja musia precestovať Spojené štáty a prežitie jedného závisí na druhom. Mrazivá atmosféra, skvelé efekty, fantastické obsadenie a herecké výkony a treba maximálne pochváliť slovenský dabing.

2. The Crown (Koruna) – Netflix

Posledná séria seriálového fenoménu dala skvelú bodku za takmer dekádu trvajúcou produkciou. Toto je seriál, ktorý ešte veľmi dlho nenájde premožiteľa v kvalite. Životopisný príbeh s prvkami fikcie ukazuje život Alžbety II. od jej mladého veku, korunovácie, až po desiatky trvajúcej vlády, ktorá si prešla mnohými osobnými, ale aj ekonomickými krízami. Jedinou istotou v neistých dobách bola ona – kráľovná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #HBO Max #Disney+ #SkyShowtime #Vianoce 2023