Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Booth z Kostí po 18 rokoch bez práce? Jeho ďalší seriál spoznal krutý ortieľ

Herec David Boreanaz po skončení kultových Kostí okamžite naskočil do ďalšieho seriálového projektu. Ten po rokoch dostal stopku.

21.12.2023 06:00
SEAL Team, david boreanaz, Foto:
Seriál s niekdajším Boothom z Kostí - Seal Team - sa po skončí po siedmich rokoch.
debata

Seriál Seal Team štartoval na jeseň 2017, teda len pár mesiacov po skončení nakrúcania Kostí. Kým ostatní herci z kriminálky avizovali voľno od náročného životného štýlu, ktorý sa podriaďoval nakrúcaniu, David Boreanaz alias Booth okamžite prijal hlavnú rolu v konkurenčnej televízii CBS. Príbeh seriálu sa točí okolo elitného vojenského tímu, ktorí je štandardne nasadzovaný do samovražedných misií. Zvyčajne tím stojí proti teroristom, násilníkom, únoscom.

Mission: Impossible Dead Reckoning Čítajte aj Bude to veľké! Táto streamovacia služba rozseká divákov svojou ponukou v roku 2024

Seal Team si však svojich divákov našiel, hoci sledovanosť nikdy nebola hviezdna, televízii výsledky postačovali a postupne pribúdali poradové čísla sérií. Všetko sa zmenilo v roku 2021, keď sa CBS rozhodla, že štvrtá séria bude posledná. Sledovanosť kontinuálne klesala, náklady stúpali, produkcia bola čoraz náročnejšia, keďže tvorcovia sa snažili pretaviť na obrazovku, čo najväčšiu autenticitu.

Markíza, Záhorská Bystrica Čítajte aj Markíza sa zatriasla v základoch: Tesne pred Vianocami končí šéf spravodajstva, v televízii pracoval 27 rokov

Zdvihla sa vlna nevôle a fanúšikovia začali burcovať na poplach. Tlak sociálnych sietí televízia neustála a našla riešenie, aby nakrúcanie mohlo pokračovať. Seriál presunula na svoju vtedajšiu streamovaciu platformu CBS All Access, teraz Paramount+, na Slovensku SkyShowtime. Seal Team sa uchytil a prišla piata, šiesta a napokon aj siedma séria, ktorá dorazí v roku 2024.

Zrejme, keby nenastal štrajk scenáristov a hercov, tak by seriál mohol ešte pokračovať. Siedma séria bude však posledná. Dokonca bol po tejto sérii naplánovaný samostatný film, aj ten dostal stopku. Tvorcovia, ale aj herci sľubujú epické zavŕšenie seriálu, ktoré má byť poctou americkej armáde a veteránom.

„Šesť sezón som mal to šťastie a požehnanie, že som bol súčasťou vynikajúceho obsadenia a štábu. Každý strávený deň bol prejavom vďaky našim mužom a ženám v armáde a špeciálnych jednotkách. Ďakujem našim fanúšikom a som hrdý na to, že sme boli schopní urobiť tento seriál. Teším sa na 7. sériu a príležitosť ukončiť túto seriál s láskou a vďačnosťou,“ povedal Boreanaz, ktorý posledných 18 rokov strávil, bez prestávky, na televíznych obrazovkách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Boreanaz #BONES (Kosti) #SEAL Team