Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude najakčnejší filmový zážitok týchto Vianoc! Táto streamovacia služba sa poriadne hecla

Ďalšia filmová chuťovka prichádza na známu streamovaciu službu a Slováci si budú môcť pozrieť jednu z najakčnejších snímok roka.

16.12.2023 06:00
transformers, Foto:
Od 15. decembra je na SkyShowtime dostupné nové pokračovanie kultových Transformerov.
debata

SkyShowtime nezaostáva za konkurenciou, ktorá tesne pred Vianocami svojim predplatiteľom prináša najväčší kasové trháky tohto roka. HBO Max vyrukovala s miliardovou Barbie, Disney+ ponúka rozlúčku s Indianom Jonesom. Skyshowtime staví na nekonečnú akciu s najnovším pokračovaním Transformerov!

Najnovšia kapitola sa vracia nabitá akciou a vizuálnymi efektmi, ktoré si získali fanúšikov na celom svete. Spolu s Autobotmi sa diváci vydávajú na dobrodružnú cestu po svete v 90. rokoch. A predstaví sa aj úplne nová frakcia Transformerov – Maximali, ktorí sa k nim pridajú ako spojenci v prebiehajúcej bitke o planétu Zem. Film je dostupný od 15. decembra.

Dej ukáže rok 1994, keď sa Zem ocitne v ohrození. Hrozí jej zánik, a že bude „zožratá“ nepriateľom. Transformeri sa musia spojiť a zachrániť svoj nový domov. Čo však nečakali, že v tomto boji sa im do cesty pripletú dvaja smrteľníci, ktorých budú musieť ochrániť.

Fanúšikovia Transformerov majú neopakovateľnú šancu pozrieť si všetkých šesť filmov z franšízy, vrátane Transformers, Transformers: Pomsta porazených, Transformers: Temná strana Mesiaca, Transformers: Zánik, Transformers: Posledný rytier a Bumblebee, ktoré SkyShowtime ponúka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SkyShowtime #Transformers: Rise of the Beasts #Vianoce 2023