Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne je to tu! Miliardový filmový megahit prichádza a môžu si ho pozrieť aj Slováci

Najvýnosnejší film roka 2023 konečne prichádza na streamovaciu platformu. Teraz si ho môže pozrieť každý!

15.12.2023 06:00
barbie, Foto:
Barbie prichádza na HBO Max už 15. decembra.
debata

Od 15. decembra bude Barbie dostupná na streamovacej službe HBO Max, práve tento netradičný film zbúral kiná v roku 2023. Celkovo zarobil 1,35 miliardy dolárov a stal sa najvýnosnejším filmom tohto roka. Tesne pred Vianocami bude dostupný aj pre slovenských divákov prostredníctvom streamovacej služby, kde sa dostáva až po viac ako päť mesiacov po jej premiére na striebornom plátne.

generalny riaditel RTVS Lubos Machaj 1 Čítajte rozhovor Riaditeľ RTVS: Zníženie financovania je destabilizačné, na rozvoj môžeme zabudnúť. Ohrozené sú stanice, seriály, filmy, celá tvorba

Film bude uvedený so slovenským a českým dabingom a slovenskými a českými titulkami. Soundtrack k filmu bol tiež nominovaný na 11 cien GRAMMY® v siedmich kategóriách, pričom štyri z piatich nominovaných titulov v kategórii Najlepšia pieseň pre vizuálne médiá sa objavili na oficiálnom soundtracku k filmu.

Vo filme sa bezstarostnej Barbie začnú diať čudné veci, napríklad jej klesnú päty na zem! V jej svete je to vec nevídaná a ona pochopí, že sa musí vybrať do nášho sveta, kde bežne kráčame s pätami dotýkajúcimi sa zeme, aby pochopila, čo sa deje. Spoločne s Kenom, ktorý sa rozhodne ju na ceste sprevádzať, sa vydajú na dlhočiznú cestu. Barbie sa prvýkrát stretne s chlípnymi pohľadmi, dostane sa vďaka tomu do konfliktu so zákonom a už samotná jej prítomnosť medzi ľuďmi začne vyvolávať paniku v najvyšších kruhoch. Podarí sa jej nájsť šťastie, zmysel života, alebo aspoň svoje miesto v niektorom z dvoch tak rozdielnych svetov?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Barbie #HBO Max