Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

December na Disney+: Najznámejšia žltá rodinka s novými časťami, ale aj seriálová novinka

Posledný mesiac v roku na Disney+ prinesie premiéry pôvodného obsahu. Pribudnú seriály, ale aj filmy.

18.12.2023 06:00
percy jackson, Foto:
V decembri sa Percy Jackson dočká novej seriálovej verzie.
debata

1. Percy Jackson a Bohovia Olympu

Percy Jackson sa vydáva na nebezpečnú výpravu. Na svojej ceste naprieč Amerikou musí premôcť obludy a prekabátiť bohov, aby priniesol späť Diov majstrovský blesk a zabránil vypuknutiu vojny. S pomocou svojich kamarátov Annabeth a Grovera sa Percy na ceste priblíži k odpovediam na pálčivé otázky: ako zapadnúť do sveta, kde sa cíti nesvoj, a zistiť, kým je mu súdené sa stať. Seriál dorazí 20. decembra s dvoma časťami, následne nové epizódy budú pridávané vždy v stredu.

2. Simpsonovci

Je tu neuveriteľná 35. séria! A rovno päť častí naraz. Obľúbený animovaný komediálny seriál sleduje rodinu v meste Springfield v nemenovanom štáte USA. Hlava rodiny Simpsonovcov, Homer, nie je typický rodinne založený muž. Zamestnanec jadrovej elektrárne robí, čo môže, aby sa postaral o svoju rodinu, ale často zisťuje, že to oni sa starajú o neho. Súčasťou rodiny je milujúca modrovlasá matka Marge, problémový syn Bart, prehnane ambiciózna dcéra Lisa a malá Maggie. Od 13. decembra.

3. Čo keby…?

Prevratný animovaný Marvel seriál pokračuje! Pozorovateľ je späť ako náš sprievodca cez nekonečným mnohovesmírom, pričom predstavuje úplne nové, ako aj známe tváre naprieč filmovým vesmírom Marvelu. Animovaný antologický seriál skúma, prerozprávava a prepisuje známe udalosti z marveloviek s neuveriteľným hviezdnym obsadením, ktoré si zopakuje svoje ikonické úlohy. Od 22. decembra.

4. Indiana Jones a nástroj osudu

Harrison Ford sa vracia v úlohe legendárneho hrdinského archeológa Indianu Jonesa v očakávanej poslednej časti kultovej série. Záverečné veľkolepé dobrodružstvo sa odohráva vo všetkých kútoch sveta. Film dorazí 15. decembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney+ #Vianoce 2023