Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálová spomienka na Chandlera a nielen to: Toto sú klasiky, ktoré nikdy neomrzia

Vianočný čas je ideálnou možnosťou pozrieť si staré hity, ktoré sú nadčasové a vždy vtipné a zaručene prinesú pohodu. Ponúkame niekoľko tipov.

26.12.2023 06:00
priatelia, Foto:
Po smrti "Chandlera" sledovanosť Priateľov opäť vyskočila.
debata

1. Priatelia – HBO Max

V novembri celý svet šokovala a zarmútila správa o nečakanej smrti seriálového Chandlera. Matthew Perry zomrel a spolu s ním aj časť Priateľov. Vianoce sú ideálny čas spraviť si maratón s jedným z najlepších sitkomov sveta. Mimochodom, o originál Priateľov je vo svete stále veľký záujem. Práva na vysielanie tejto seriálovej klasiky kúpila internetová streamovacia spoločnosť Netflix v roku 2015 za 30 miliónov dolárov. O tri roky zaplatila ešte 80 miliónov za povolenie, aby Priateľov mohla vysielať do konca roka 2019. Mimochodom, o originál Priateľov je vo svete stále veľký záujem. Práva na vysielanie tejto seriálovej klasiky kúpila internetová streamovacia spoločnosť Netflix v roku 2015 za 30 miliónov dolárov. O tri roky zaplatila ešte 80 miliónov za povolenie, aby Priateľov mohla vysielať do konca roka 2019.

2. Gilmore Girls – Netflix

Každoročná klasika, ktorá nikdy neomrzí! Nadčasový, nestarnúci, stále vtipný seriál, ktorý dokáže rozosmiať aj po rokoch a najmä navodí veľmi príjemnú atmosféru. Navyše má až sedem sérii a ako bonus, je tu špeciálna štvordielna miniséria na Netflixe! Neváhajte a skúste to!

3. Teória veľkého tresku – HBO Max

Sheldon, Penny alebo Leonard? Postavičky a príbehy, ktoré nikdy neomrzia a dajú sa pozerať stále dokola a smiať sa do popuku! To je Teória veľkého tresku. Tento rok preletela svetom seriálov správa, že sa chystá ďalší hraný spin-off. Nateraz sa nevie, kedy to bude a hlavne, o čom bude. Jedno je isté, nepôjde o novú verziu tejto kultovej šou.

4. Upírske denníky – HBO Max

Upíri nikdy nevyjdu z módy. Upírske denníky svojho času boli obrovským hitom. Všetci so zatajeným dychom sledovali milostný trojuholník medzí upírskym bratmi Stefanom a Damonom Salvatorovcami a smrteľníčkou Elenou Gilbert. Seriál sa dočkal ôsmich sezón a dodnes ho milujú davy. Spin-off seriály, ktoré sa vysielali neskôr ako The Originals alebo najnovší počin Legacies nedosahujú kvalitou ani sledovanosťou pôvodný seriál. A teraz sú všetky série dostupné na HBO Max!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Teória veľkého tresku #Upírske denníky #seriál Priatelia #Gilmore Girls #Vianoce 2023