Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tieto seriály sa oplatí pozrieť ešte raz! Prečo? V roku 2024 prídu ich nové série

Budúci rok sa seriáloví fanúšikovia môžu tešiť na viaceré seriálové megahity, že sa vrátia s novými sériami! Pripomeňte si ich ostatné série a osviežte si pamäť.

25.12.2023 06:00
prstene moci, Foto:
Záber z prvej série seriálu Pán prsteňov: Prstene moci.
debata

1. Pán prsteňov: Prstene moci – 2. séria

Streamovacia služba Amazon Prime Video sľubuje druhú sériu už v roku 2024. Najdrahší seriál sveta ponúkne ďalšiu osmičku epizód. Pán prsteňov bol svojho času najsledovanejším seriálom súčasnosti a očaril prenádherným vizuálom a návratom do Stredozeme, je však pravdou, že osemdielna séria bola častokrát mimoriadne nudná a veľmi pomalá. Hoci jej záver všetky kritiky vynahradil a razom bolo jasné, prečo tvorcovia zvolili toto tempo. Seriál a jeho prvá séria je dostupná na Amazon Prime Video.

2. Rod draka – 2. séria

HBO ponúkne novú sériu začiatkom leta budúceho roka a dorazí osem častí. Seriál, ktorého dej sa odohráva 200 rokov pred udalosťami seriálu Hra o tróny, vychádza z knihy George R. R. Martina Oheň a krv a rozpráva príbeh rodu Targaryenovcov. Jeho zlaté časy, ale aj postupný úpadok a príchod občianskej vojny. Čo bude rozbuškou pre neľútostný boj o Železný trón? Občianska vojna sa naplno rozbehne a postupne začnú padať jednotliví členovia dračieho rodu, ale aj samotní draci! Prvá séria je dostupná na HBO Max.

3. Príbeh služobníčky – 6. séria

V priebehu budúceho roka dorazí posledná séria s desiatimi epizódami. Rozlúčka s Gileádom má byť údajne bombastická a plná šokujúcich zvratov. Piata séria priniesla nečakané spojenectvo medzi June a Serenou. Jedna z autoriek totality v Gileáde okúsila to, čo stvorila a padla na dno. Teraz uteká pred monštruóznym režimom, ktorý stvorila a musí sa pokúsiť ho zničiť. Všetky série si pozriete na HBO Max.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Príbeh služobníčky #seriál Rod Draka #Pán prsteňov: Prstene moci #Vianoce 2023