Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vianoce na SkyShowtime: Sviatočná filmová klasika, ale akciou nadupané kinohity

December na streamovacej službe SkyShowtime bude bohatý. Na svoje si prídu deti aj dospelí.

20.12.2023 06:00
grinch, Foto:
Vianočné obdobie sa nezaobíde bez Grincha!
debata

1. Rýchlo a zbesilo 10

Rekordy lámajúca franšíza Rýchlo a zbesilo sa v poslednej kapitole úspešnej série v podaní režiséra filmových trhákov Louisa Leterriera (The Transporter) dostáva do nových výšin. V najnovšom akčnom príbehu, ktorý zamieri do destinácií po celom svete, uvidíme väčšinu vracajúceho sa hereckého obsadenia, ako je napr. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Sung Kung, Charlize Theron, Tyrese Gibson, Chris (Ludacris) Bridges, ku ktorým sa pridajú Jason Momoa a Daniela Melchior.

2. Transformers: Monštrá sa prebúdzajú

Transformers: Monštrá sa prebúdzajú zavedie divákov na celosvetové dobrodružstvo s Autobotmi v 90. rokoch a predstaví úplne novú frakciu Transformerov – Maximalov, ktorí sa k nim pridajú ako spojenci v existujúcej bitke o Zem. Film režíroval Steven Caple Jr. a v hlavných úlohách sa predstavia Anthony Ramos a Dominique Fishback.

3. Grinch

Je zlý, je zelený a ani trochu nemá rád vianočné obdobie. Jim Carrey hrá v tejto filmovej adaptácii klasického detského príbehu od Dr. Seussa hlavnú postavu. Grinch z výšky hory Crumpet pozoruje obyvateľov mestečka Whoville, ako sa radostne pripravujú na oslavu Vianoc. Rozhodne sa, že už má všetkého toho šťastia plné zuby, a plánuje mestečku Whoville ukradnúť Vianoce! Fascinující film plný na Oscara ocenenej scénografie a make-upu, ktorý dokonale zachytáva jedinečný pohľad na svet Dr. Seussa. Skutočná sviatočná klasika!

4. Fellow Travelers

Seriál Fellow Travelers, ktorý na základe románu Thomasa Mallona vytvoril nominant na Oscara® Ron Nyswaner (Philadelphia, Homeland), je epickým milostným príbehom a politickým trilerom, ktorý zachytáva nestabilný románik dvoch veľmi odlišných mužov. Matt Bomer hrá charizmatického Hawkinsa Fullera, ktorý si udržuje kariéru v zákulisí politiky. Hawkins sa zoznamuje s Timom Laughlinom (Jonathan Bailey), mladým mužom plným ideálov. Ich románik sa začína v čase, keď Joseph McCarthy a Roy Cohn vyhlasujú vojnu delikventom a sexuálnym deviantom, čím sa začína jedno z najtemnejších období amerických dejín 20. storočia.

5. Yellowjackets

Yellowjackets je eposom o prežití, psychologickým hororom a drámou, a taktiež ságou o tíme mimoriadne talentovaných stredoškolských futbalistiek, ktoré sa stanú (ne)šťastnými preživšími leteckej havárie hlboko v odľahlej severskej divočine. Seriál sleduje nielen ich zostup z komplikovaného, ale prosperujúceho tímu k divokým klanom, ale zároveň sleduje ich životy, ktoré sa po takmer 25 rokoch snažia dať dokopy, čo dokazuje, že minulosť nikdy nie je skutočnou minulosťou a to, čo sa začalo v divočine, sa ani zďaleka neskončilo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SkyShowtime #Vianoce 2023