Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Návrat po dlhých rokoch: Kto sa objaví v porote Let's Dance po Facundovi Aranovi?

Kto bude štvrtým porotcom v druhom kole Let's Dance?

07.03.2024 10:07
Let s Dance, Foto:
V nedeľu si do poroty sadne herečka Petra Polnišová.
debata

Počas ostatnej nedele Markíze naplno vyšiel ťah priniesť na Slovensko ďalšiu svetovú hviezdu do Let's Dance, ktorú Slováci dobre poznajú. Herec Facundo Arana, známy zo seriálov Divoký anjel alebo Rany z lásky, si podmanil publikum. Jeho milý a bezprostredný prejav priniesol svoje ovocie a okrem dobrých ohlasov to bol strategický ťah, ako si zabezpečiť nadpriemernú sledovanosť.

V cieľovej skupine 13 – 55 štart novej série jarnej ťažiskovej šou uhral až 9,5% sledovanosť a nadpriemerný trhový podiel 35,2%. Z hľadiska ratingu aj trhového podielu tak hneď prvá epizóda nového ročníka prekonala všetky prenosy vlaňajšej ôsmej série. Počínanie tanečných párov si vychutnalo celkovo až 582-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania šou zasiahla dokonca až 1 023 000 divákov (AvRch v CS 12+).

O titul kráľa a kráľovnej tanečného parketu tento rok bojujú herečky Hana Gregorová, Petra Dubayová a Anna Jakab Rakovská, speváčka Tina, topmodelka Michaela Kocianová, herci Jakub Jablonský, Juraj Bača a Juraj Loj, bývalý úspešný slovenský futbalový reprezentant Ján Ďurica, šéfkuchár zo šou Na nože Martin Novák a televízna redaktorská legenda Ján Tribula.

Od tohtotýždňového druhého kola už budú o osude súťažiacich rozhodovať aj diváci a diváčky prostredníctvom SMS hlasovania.

Herec Martin Mňahončák a Petra Polnišová v... Foto: Markíza
Herec Martin Mňahončák a Petra Polnišová Herec Martin Mňahončák a Petra Polnišová v seriáli Dunaj, k vašim službám.

Kto bude štvrtý porotca v druhom kole?

Tvorcovia sa rozhodli, že táto séria bude mať flexibilné štvrté porotcovské miesto. V nedeľu sa na obrazovkách objaví herečka Petra Polnišová, ktorá kedysi bola súčasťou Let's Dance a v súčasnosti je jednou z hlavných hviezd seriálu Dunaj, k vašim službám.

„Teší nás, že Petra Polnišová prijala naše pozvanie a že už túto nedeľu zasadne do porotcovského kresla najúspešnejšej šou Let's Dance. Využije tak svoje skúsenosti z tretej série, kedy sa spolu so svojím tanečným partnerom Tomášom Surovcom prebojovala až do finále,“ znie stanovisko Markízy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance