Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zúfalí zamestnanci si nevedia dať rady so šéfom a potrebujú pomoc. Na nože je hit

O čom bude ďalšia epizóda úspešnej reality šou Na nože?

06.03.2024 06:00
martin novák, na nože, Foto:
Šéfkuchár Martin Novák z markizáckej šou Na nože.
debata

Kuchárska reality šou Na nože zabodovala aj v stredu 28. februára 2024. V cieľovej skupine 13 – 55 sa obľúbený formát stal najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

V tejto komerčnej cieľovej skupine dosiahla druhá epizóda 3. série Na nože rating 8,7% a nadpriemerný trhový podiel 29,5%. Jojka ponúkla divákom nemeckú komédiu Fakjú, pán profesor, ktorá v rovnakej cieľovej skupine dosiahla podiel na trhu iba 12,3%. Francúzsky detektívny príbeh Vraždy vo Font-Romeu zaznamenal na Jednotke RTVS ešte nižší podiel na trhu 7,6%.

Šéfkuchár Martin Novák a štáb Na nože tento raz navštívili prešovskú reštauráciu inšpirovanú klasickými americkými bistrami Retro Burger & Dinner. Epizódu plnú nečakaných momentov a vypätých emócií si vychutnalo celkovo 421-tisíc divákov starších ako 12 rokov. V čase vysielania malo Na nože dosah až na 568-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Darilo sa aj nasledujúcej populárnej reality šou Utajený šéf, ktorá si pripísala rating 4,4 % a trhový podiel 25,9 %.

Tretia epizóda prinesie pre šéfkuchára Martina obrovský šok. Na pomoc ho zavolali zamestnanci pivárne v Humennom, pretože si nevedia dať rady so svojím šéfom. Ten urobil z pivárne pizzeriu a tvrdohlavo si ide za svojím. Navyše medziľudské vzťahy sú výrazne narušené a všetko vrie, kým napokon nepríde k výbuchu a nastane tvrdá konfrontácia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Na nože