Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto sa v Ruži pre nevestu ešte nestalo: Čím chce zaujať jedna zo súťažiacich?

Televízia Markíza predstavuje ďalšie dve krásky z Ruže pre nevestu, druhá polovica zostáva záhadou a prekvapením pre divákov.

01.03.2024 13:00
ruža pre nevesta, radko urbanyak , Foto:
V druhej sérii Ruže pre nevestu bude televíznym ženíchom Radko Urbanyak.
debata

Druhá séria reality šou Ruža pre nevestu sa vráti na Markízu a Voyo už v marci! Predplatitelia streamovacej služby Voyo uvidia prvú časť už 1. marca, teda o týždeň skôr, kým sa objaví v lineárnom vysielaní Markízy. Televízia bude uvádzať premiérové časti vždy v piatok od 8. marca.

ruža pre nevestu, Čítajte aj Bývalá účastníčka Farmy, modelka, ale aj podnikateľka: Podarí sa im zaujať televízneho ženícha?

Úspešný podnikateľ Radko Urbanyak spozná 18 žien a v priebehu 12 epizód bude hľadať tú, ktorá mu ukradne srdce. Každá z nich je výraznou individualitou, ktorá sa usiluje vytvoriť si svoj vlastný príbeh lásky s Radkom v hlavnej úlohe. Avšak na konci v dramatickom a emotívnom finále zostane už iba jedna žena. Prijme napokon jeho poslednú ružu a stane sa z nich skutočný, láskou naplnený pár?

ruža pre nevestu, Čítajte aj Všadeprítomný luxus! Takto bude vyzerať druhá séria markizáckej reality šou

Urbanyak sa narodil v Banskej Bystrici, už desať rokov však žije v nórskom Osle, kde je spolumajiteľom niekoľkých luxusných barov. Napriek tomu, že nikdy nemal núdzu o ženy, zatiaľ sa mu nepodarilo nájsť životnú lásku. Aj druhou sériou Ruže pre nevestu bude sprevádzať herec a model Krištof Králik.

ruža pre nevestu, radko urbanyak, Čítajte aj Najromantickejšia reality šou odhaľuje tajomstvá: Markíza ukázala krásky, ktoré zabojujú o lásku

Zaujímavosťou je, že televízia v ostatných dňoch predstavila iba 8 súťažiacich, ostatných desať bude prekvapením pre divákov, ktorí podniknú televíznu cestu lásky v najromantic­kejšej šou.

Kto sú ďalšie dve účastníčky?

Nikola alias Pocahontas v reality šou Ruža pre... Foto: TV Markíza
Pocahontas Nikola alias Pocahontas v reality šou Ruža pre nevestu.

Tridsaťročná Nikola z Bratislavy alias Pocahontas je silná osobnosť, ktorá srší energiou. Je hrdá na svoj rómsky pôvod a možno práve ten jej dal do vienka temperament, lásku k tancu, ale aj vysokú mieru empatie.

V minulosti sa venovala opatrovaniu detí, v súčasnosti pôsobí ako asistentka. Hoci ju práca baví, je presvedčená, že je to dočasné povolanie a jej budúcnosť sa bude uberať umeleckým smerom. Veľa času trávi v ateliéri, kde maľuje obrazy, modeluje a tvorí busty. Len nedávno sa pustila do písania knihy. Jedným z jej snov je tiež zahrať si vo filme a účinkovať v tanečnej šou.

Pocahontas je dlhší čas bez partnera. Od šou Ruža pre nevestu očakáva, že tu spozná muža, o ktorého bude bojovať. Vzhľad pre ňu nie je to najdôležitejšie, imponuje jej skôr charizma, vyžarovanie pozitívnej energie, úprimnosť a to, keď ju vie muž rozosmiať.

Frederika v reality šou Ruža pre nevestu. Foto: TV Markíza
Frederika Frederika v reality šou Ruža pre nevestu.

Len dvadsaťtriročná Frederika zo Zvolena spravila niečo, čo sa táto šou ešte nevidela. Rozhodne potenciálneho ženícha hneď zaujala! Tajomná blondínka pri prvom stretnutí s Radkom, o ktorého priazeň a srdce bude bojovať 18 dievčat, skrývala svoju tvár pod maskou.

Frederika pochádza zo Zvolena, no aktuálne má pôsobisko v Bratislave. Od útleho veku sa venovala súťažne plávaniu a aquatlonu. Talent má aj na tanec a basketball, ktorý si chodí vo voľnom čase zahrať s kamarátmi. Frederika je všestranný typ človeka a svoj kalendár vidí najradšej zaplnený na celý mesiac. Popri externom štúdiu na vysokej škole pracuje ako manažérka sociálnych sietí a taktiež sa venuje modelingu. Vo voľnom čase rada číta knihy, medituje, venuje sa rodine a priateľom.

Frederika berie čistú, úprimnú lásku medzi mužom a ženou v dnešnej dobe ako ojedinelý jav. Zároveň však verí, že na každého tam niekde vonku čaká jeho polovička, len musí prísť ten správny čas. Chlap musí podľa nej spĺňať tri kritéria – musí byť verný, úprimný a mať rovnaký zmysel pre humor ako ona, pretože humor je korením života.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Voyo #Ruža pre nevestu