Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bývalá účastníčka Farmy, modelka, ale aj podnikateľka: Podarí sa im zaujať televízneho ženícha?

Známe sú ďalšie tri mená žien, ktoré sa objavia v druhej sérii Ruže pre nevestu.

28.02.2024 13:00
ruža pre nevestu, Foto:
Ruža pre nevestu štartuje 8. marca na Markíze.
debata

Druhá séria reality šou Ruža pre nevestu sa vráti na Markízu a Voyo už v marci! Predplatitelia streamovacej služby Voyo uvidia prvú časť už 1. marca, teda o týždeň skôr, kým sa objaví v lineárnom vysielaní Markízy. Televízia bude uvádzať premiérové časti vždy v piatok od 8. marca.

Úspešný podnikateľ Radko Urbanyak spozná 18 žien a v priebehu 12 epizód bude hľadať tú, ktorá mu ukradne srdce. Každá z nich je výraznou individualitou, ktorá sa usiluje vytvoriť si svoj vlastný príbeh lásky s Radkom v hlavnej úlohe. Avšak na konci v dramatickom a emotívnom finále zostane už iba jedna žena. Prijme napokon jeho poslednú ružu a stane sa z nich skutočný, láskou naplnený pár?

Urbanyak sa narodil v Banskej Bystrici, už desať rokov však žije v nórskom Osle, kde je spolumajiteľom niekoľkých luxusných barov. Napriek tomu, že nikdy nemal núdzu o ženy, zatiaľ sa mu nepodarilo nájsť životnú lásku. Aj druhou sériou Ruže pre nevestu bude sprevádzať herec a model Krištof Králik.

Vonku je ďalšia trojica žien

Julie v druhej sérii reality šou Ruža pre nevestu. Foto: TV Markíza
Julie Julie v druhej sérii reality šou Ruža pre nevestu.

Julie: Dvadsaťštyriročná modelka z Prahy, modeling, ale aj štúdium, fotenie, natáčanie reklám či práca na sociálnych sieťach – k tomu všetkému má blízko 24-ročná akčná Julie. Zaujímavosťou je, že v detstve sa venovala aj mágii a bola najmladšou členkou Únie moravských kúzelníkov. Umenie očarovať využila aj na súťažiach krásy, z ktorých má peknú zbierku koruniek. V Miss Českej republiky 2022 sa ale titulu I. vicemiss v priamom prenose vzdala, pretože ako tvrdí, chcela byť verná svojim životným hodnotám a všetkému, v čo verí. Julie je skrátka rebelka, ktorá si bez ohľadu na názory okolia stojí za každým svojím rozhodnutím.

Julie potrebuje vo svojom uponáhľanom živote balans a tak sa z ruchu veľkomesta rada vracia do rodných Beskýd. Má rada turistiku, lyžovanie a relax vo wellness centre, miluje čas strávený so svojou rodinou. Od svojho partnera očakáva zmysel pre humor, túžbu cestovať, ale hlavne úprimnosť a vernosť.

Nikoleta v druhej sérii reality šou Ruža pre... Foto: TV Markíza
Nikoleta Nikoleta v druhej sérii reality šou Ruža pre nevestu.

Nikoleta: Dvadsaťsedemročná podnikateľka z Trnavy, svojím vzhľadom a čokoládovou pokožkou pripomína skôr exotickú krásku. Je majiteľkou beauty salónu a finančnou riaditeľkou. Považuje sa za workoholičku, ktorá miluje svoju prácu a je neustále v pohybe. V budúcnosti by chcela svoje podnikanie naďalej rozvíjať, usadiť sa a založiť si rodinu. Baví ju najmä cestovanie, turistika a vo voľnom čase si rada zacvičí. Taktiež má veľmi rada dlhé prechádzky so svojou milovanou mini yorkshirkou Daisy.

Po skončení dlhoročného vzťahu je opäť pripravená na lásku a otvorená novým možnostiam – aj preto sa prihlásila do druhej série Ruža pre nevestu. Vysnívaný výzor chlapa nemá, ale má slabosť na svetlé oči a krásny úsmev. Najviac ju vie očariť inteligentný muž so zmyslom pre humor, ktorého vôňu si zapamätá už po prvom stretnutí. Ako hovorí – na to, aby vzťah fungoval, sú potrební dvaja a vo vzťahu je veľmi dôležitá komunikácia. Je veľmi rodinne založená a rodina je u nej vždy na prvom mieste.

Dolli v druhej sérii reality šou Ruža pre nevestu. Foto: TV Markíza
Dolli Dolli v druhej sérii reality šou Ruža pre nevestu.

Dolli: Dvadsaťosemročná bývalá účastníčka Farmy 6 a kaderníčka. Dolli sa narodila v Žiline, býva v Považskej Bystrici. Pracovala ako kaderníčka, keďže ju už od malička bavila úprava vlasov, momentálne je však nezamestnaná. Jej koníčkom je cestovanie, veľa času trávi v Dubaji a jej najväčším snom je otvoriť si tam salón. Jej motto znie: „Nesúď knihu podľa obalu". Veľmi rada varí a najobľúbenejšími pochúťkami sú segedínsky guláš, klobásky a rezne.

Silnou stránkou Dolli je úprimnosť. To, čo má na srdci, má aj na jazyku – ale v súkromnom živote sa jej to nie vždy vypláca. Má rada humor a zábavu, vie si urobiť srandu ako z iných ľudí, tak aj zo seba. Dolli od šou Ruža pre nevestu očakáva, že si tu nájde svoju životnú lásku. Hoci nemá presný typ, ako by mal jej vysnívaný partner vyzerať, určite musí medzi nimi preskočiť iskra. Extravagantná blondínka chce mať po svojom boku pekného, príťažlivého chlapa, ktorý ju podrží v každej situácii, skrátka: „V dobrom aj v zlom.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Voyo #Ruža pre nevestu