Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najdrsnejšia reality šou sveta je opäť tu: Títo Slováci zabojujú o 100-tisíc eur

Tretia séria Survivora štartuje už 27. februára na Voyo!

27.02.2024 10:30
Survivor Foto:
Survivor štartuje na Voyo už 27. februára.
debata

Na ostrove uprostred Karibského mora sa proti sebe postavia dva kmene: Titani a Lovci. Slovenskými želiezkami v ohni sú módna návrhárka a influencerka Rachel Karnižová, MMA zápasník Samuel Krištofič (Pirát) a art director a tanečník Martin Husár (Bandurko).

Tí najúspešnejší sa budú viac ako dva mesiace snažiť poraziť svojich konkurentov. Víťaz alebo víťazka si odnesie vysnívaný titul a rozprávkovú výhru 100 000 eur. Najnáročnejšia reality šou sveta Survivor Česko & Slovensko bude pribúdať na Voyo pravidelne v utorok a v stredu.

Ostrov v Dominikánskej republike pôsobí ako raj na zemi, ale žiť na ňom nie je ľahké. Je to divoká príroda, kde sú pravidelne spaľujúce horúčavy, ktoré striedajú vytrvalé dažde a výrazné nočné klesanie teplôt. „Na nový ročník sa veľmi teším, pretože mám dojem, že s každou ďalšou sezónou sa posúva aj kvalita hráčov. Takže ak sa v minulej sezóne pomer skutočne kvalitných hráčov blížil polovici, tak verím, že v tej aktuálnej už ich bude nadpolovičná väčšina, ktorá bude hrať skutočne naplno, a to mi robí vždy radosť. Myslím si, že diváci a diváčky sa majú na čo tešiť,“ hovorí moderátor Ondřej Novotný.

Súťažiaci tretej série Survivora! Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Yenifer v tretej sérii reality šou Survivor.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Voyo #Survivor Česko a Slovensko