Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Všadeprítomný luxus! Takto bude vyzerať druhá séria markizáckej reality šou

Druhá séria Ruže pre nevestu bude naozaj plná luxusu. Takto vyzerá vila, v ktorej sa bude nakrúcať.

27.02.2024 13:00
ruža pre nevestu, Foto:
Ruža pre nevestu štartuje 8. marca na Markíze.
debata

Prvá séria sa točila v Turecku, v súčasnosti tam nie je vhodná klíma, produkcia sa musela vysporiadať s dilemou, kam preniesť účinkujúcich. Opäť sa ukázalo, že trend nakrúcania v zahraničí je čoraz obľúbenejší. Napríklad Jojka nakrútila jeden zo svojich romantických seriálov v Turecku, Markíza nakrúcala reality šou Big Brother v Bulharsku. Love Island vzniká na Kanárskych ostrovoch.

Tu sa bude odohrávať Ruža pre nevestu! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Vila v druhej sérii Ruže pre nevestu na Srí Lanke.
ruža pre nevestu, radko urbanyak, Čítajte aj Najromantickejšia reality šou odhaľuje tajomstvá: Markíza ukázala krásky, ktoré zabojujú o lásku

Kam smeruje druhá séria Ruže pre nevestu? „Tento rok sme sa rozhodli priniesť divákom vzťahové dobrodružstvá z vily, ktorá sa nachádza v ďalekej a exotickej Srí Lanke. Dievčatá tak na svojej ceste hľadania lásky zažijú romantiku spojenú s atraktívnymi lokáciami, divokú džungľu nevynímajúc, ktoré tento ostrov ponúka,“ píše televízia Markíza v oficiálnom vyhlásení.

facundo arana, natalia oreiro, Čítajte aj Kedysi túto hviezdu telenoviel milovalo celé Slovensko: Teraz sa vracia na obrazovky v Let's Dance!

Druhá séria reality šou Ruža pre nevestu sa vráti na Markízu a Voyo už v marci! Predplatitelia streamovacej služby Voyo uvidia prvú časť už 1. marca, teda o týždeň skôr, kým sa objaví v lineárnom vysielaní Markízy. Televízia bude uvádzať premiérové časti vždy v piatok od 8. marca.

Čas nádejí finále Čítajte aj Čas nádejí: Trestuhodne premrhaný potenciál ukázať históriu, ktorú urgentne potrebujú spoznať všetci

Úspešný podnikateľ Radko Urbanyak spozná 18 žien a v priebehu 12 epizód bude hľadať tú, ktorá mu ukradne srdce. Každá z nich je výraznou individualitou, ktorá sa usiluje vytvoriť si svoj vlastný príbeh lásky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Ruža pre nevestu