Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Neveril vlastným očiam, keď zbadal miesto, kde sa ocitol: Nová séria Na nože odštartuje zhurta

Fanúšikovia šéfkuchára Martina Nováka budú nadšení! Tretia séria Na nože štartuje.

21.02.2024 06:00
na nože, Foto:
Po niekoľkomesačnej pauze sa na obrazovky Markízy vracia reality šou Na nože.
debata

V tretej sérii šéfkuchár Martin Novák navštívi ďalšie vybrané prevádzky po celom Slovensku, tentoraz v jednom prípade dokonca aj v susednom Česku, a za prítomnosti televíznych kamier sa ich pokúsi vytiahnuť z problémov. Nekladie si pri tom servítku pred ústa a niekedy je aj poriadne prísnym kritikom, za každých okolností však tiež férovým poradcom.

"Myslím si, že aj tentokrát sa majú diváci a diváčky na čo tešiť. V rámci natáčania tretej série sme navštívili reštaurácie, ktoré na tom boli lepšie, ale aj horšie a videl som veci, ktoré ma opäť dokázali prekvapiť. Samozrejme, koncept šou je daný, avšak každá jedna reštaurácia má svoj vlastný príbeh, iný život, iných ľudí s ich príbehmi a osudmi, preto to určite bude zaujímavé a šťavnaté,“ avizuje Martin Novák.

Ako odštartuje prvá epizóda? Šéfkuchár Martin sa ocitne v Banskej Bystrici v netradičnom pube a na mieste, ktoré vyzerá ako po výbuchu. Dva podniky jej skrachovali, teraz sa bývalá Miss snaží viesť pizzeriu na sídlisku v Banskej Bystrici. Dokáže Martin Novák pretvoriť neúspešnú reštauráciu na dobrú taliansku pizzeriu?

„Veľmi nás teší, že si šou Na nože v roku 2023 získala toľko fanúšikov a fanúšičiek, pričom v jarnej aj jesennej sezóne jej sledovanosť kontinuálne rástla od prvej epizódy až po poslednú. Som nesmierne vďačná celému tvorivému tímu za excelentnú slovenskú adaptáciu tohto formátu a obzvlášť samotnému Martinovi, že sa s nami dal na túto cestu a že máme možnosť cez tento program pomáhať slovenským reštauráciám. Veríme, že sa nové príbehy budú divákom a diváčkam opäť páčiť minimálne tak, ako tie doterajšie,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Na nože