Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vracia sa seriál, ktorý pobláznil Slovensko: O čom bude pokračovanie?

Po viac ako ročnej pauze sa vracia seriálový fenomén, ktorý na začiatku 2023 pobláznil celé Slovensko. Iveta sa predstaví s ďalšími desiatimi epizódami.

01.03.2024 06:00
iveta, Foto:
Druhá séria Ivety štartuje už v nedeľu o 20:40 na Jojke.
debata (1)

Podarí sa Jojke zopakovať vlaňajší megaúspech, keď sa z Ivety stal najsledovanejší seriál v jej histórii? Druhá séria prichádza po viac ako roku a televízia sa rozhodla nové časti nasadiť proti markízackemu Let's Dance. Bude to teda ťažký televízny súboj. Iveta štartuje 3. marca o 20:40 na Jojke.

Exkluzívne zábery z novej série Ivety
Video
Zdroj: TV JOJ

Príbeh okolo pôvabnej Ivety sa rozdelí do troch dejových liniek. Okrem svojráznej a drzej krásky sa bude točiť aj okolo jej partnera Števa, svojráznej mamy Diany a prostoduchého otca Ľuba alebo nového kamaráta Dada. Ten prichádza z väzenia, kde sedel v jednej cele práve s Ivetiným otcom Ľubom. Iveta v ňom vidí seba, a tak sa ho rozhodne prihlásiť na Muža roka. Odchádza s ním do Prahy a začne mu robiť mentorku. Vyventilovať sa chodí na miestnu pumpu, kde s dvomi pumpármi rada pije a hrá karty. Do života sa jej pripletie aj samotný primátor Liška, ktorý z nej ostane očarený a rozhodne sa ju získať.

Druhú líniu tvorí príbeh jej partnera Števa. Ten začne robiť v materskej škole a práca ho veľmi baví. Žiaľ, rodičom detí sa nepáči, že je učiteľom bývalý prevádzkar trebišovského bordelu, a tak sa bude musieť vrátiť k pôvodnej profesii. V Prahe začne viesť bordel, avšak po východňarsky.

Posledný príbeh ukazuje platonický trojuholník medzi Ivetinou matkou Dianou, otcom Ľubom a miestnym farárom. Ľubo omylom zbúra trebišovský kostol, keď chce Diane ukázať dôkaz jeho lásky. Miesto do jej náručia sa tak dostáva do väzenia. Po čase začne Diana žiť s farárom a stará sa o opravu kostola. Po 3 rokoch sa však Ľubo z väzenia vráti…

Video
Zdroj: TV JOJ

Ktoré postavy sa objavia v druhej sérii?

1. Iveta (Alžbeta Ferencová)
Stále ostala drzá, svojská a drsná. Hoci sa opäť dostala do Trebišova a prijala svoju mamu takú, aká je, stále však túži a vie, že musí odísť z rodného mesta.

2. Števo (Michal Kinik)
Bláznivo miluje Ivetu a dokázal by pre ňu urobiť všetko. Je však stále mladícky nezodpovedný a v génoch má mafiána.

3. Dado (Marsell Bendig)
Odborník na mobily. Hlavne ich kradnutie. Vždy sa musel spoliehať na seba, nepozná rodičov. Je trochu cynický voči všetkým. Iveta v ňom vidí seba aj potenciál byť lepším.

4. Diana (Zuzana Mauréry)
Stará dobrá Diana, bigotná katolíčka, ktorá občas nevie odolať slasti menom Ľubo. Ten však urobí niečo neodpustiteľné, zničí jej milovaný kostol.

5. Ľubo (Marián Balog)
Jednoduchý dobrák. Je rád, že má svoju rodinu – Dianu a Ivetu, s ktorou sa hrdo chváli. Jeho šťastie sa však zrúti spolu s kostolom, do ktorého vrazí, keď si bude myslieť, že dokáže šoférovať helikoptéru bez kurzu.

6. Farár Graňák (Jevgenij Libezňuk)
Trebišovský kňaz, ktorý je už na miestnych zvyknutý. Vždy ho však niečím dokážu prekvapiť! Začne žiť s Dianou, avšak ich vzťah je len na platonickej úrovni.

7. Marta (Jana Oľhová)
Bývalá probačná úradníčka, Trebišovčanka, ktorá sa dostala do veľkej Prahy. V bývalej práci ju nahradili stroje, ktoré z duše neznáša. Teraz robí v bordeli a v novej profesii sa perfektne našla.

8. Braňo (Juraj Ďurdiak)
Majiteľ bordelu v Bratislave, ktorý začne podnikať so Števom v Prahe. Hoci sa v minulosti nenávideli, túžba po zisku z nich urobí priateľov a zavedú v bordeli Makrela poctivé remeslo bez pražských móresov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Iveta #televízna sezóna 2023/2024