Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto je naozaj veľké prekvapenie pre divákov: Seriálová bomba mieri na Slovensko!

Fanúšikovia zombíkov na Slovensku budú naozaj spokojní!

23.02.2024 06:00
Andrew Lincoln, The Walking Dead: The Ones Who... Foto:
Nový seriál The Walking Dead: The Ones Who Live uvidia Slováci spolu s americkou premiérou.
debata

Vo februári odvysiela televízia AMC dva očakávané seriály. Fanúšikovia univerza The Walking Dead privítajú Andrewa Lincolna, ktorý si po dlhej prestávke zopakuje svoju úlohu Ricka Grimesa v novej sérii The Walking Dead: The Ones Who Live, zatiaľ čo Fargo s hviezdou seriálu Mad Men Jonom Hammom sa vracia s 5. sériou.

Hviezdy Andrew Lincoln a Danai Gurira sa vracajú ako obľúbené postavy TWD „Rick Grimes“ a „Michonne“ v očakávanom ďalšom seriáli z univerza Walking Dead.

The Walking Dead: The Ones Who Live predstavuje epický príbeh lásky dvoch postáv, ktoré zmenil zmenený svet. Rozdelení vzdialenosťou. Nezastaviteľnou silou. Prízrakmi toho, kým boli. Rick a Michonne sú vrhnutí do iného sveta, postaveného na vojne proti mŕtvym… A nakoniec aj na vojne proti živým. Dokážu nájsť jeden druhého a to, kým boli, na mieste a v situácii, ktoré sa nepodobajú žiadnej z tých, ktoré doteraz poznali? Sú to nepriatelia? Milenci? Obete? Víťazi? Sú bez seba vôbec nažive – alebo zistia, že aj oni sú the Walking Dead?

Prvá epizóda seriálu The Walking Dead: The Ones Who Live sa bude vysielať spolu s americkou premiérou 26. februára o 03:00 v pôvodnom jazyku. Dabovaná verzia bude odvysielaná 26. februára o 22:00.

Televízia AMC postupne ukončila všetky dlhodobé zombie seriály a zamerala sa na produkovanie minisérii, s pôvodnými hercami a malým počtom epizód. Nová stratégia prežitia seriálovej zombie značky na divákov zabrala. Tento rok mali premiéru minisérie The Walking Dead: Dead City s Neganom a Maggie, ale aj samostatný seriál o Darylovi Dixonovi. Obe série, so šiestimi epizódami, si okamžite vyslúžili pozitívne ohlasy od fanúšikov, ale aj objednávku na druhú sériu.

Aby toho nebolo málo, Slováci sa dočkajú aj premiéry až troch najnovších zombie seriálov. Nateraz ešte nie je známe, kedy dostanú dátum premiéry.

  • The Walking Dead: Daryl Dixon
  • The Walking Dead: Dead City
  • The Walking Dead: Tales of the Walking Dead

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #The Walking Dead: The Ones Who Live