Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fantastické! Netflix rozbehol nakrúcanie novej série svojho nablýskaného hitu

Po mesiacoch čakania sa rozbehlo nakrúcanie novej série hitu od Netflixu. Ďalšia séria príde s ročným meškaním.

29.02.2024 06:00
emily in paris, lily collins, Foto:
Netflix konečne nakrúca štvrtú sériu Emily in Paris.
debata

Emily sa vrátila do Paríža! Teda lepšie povedané herečka Lily Collins, ktorá je späť na pľaci a štvrtá séria hitu Emily in Paris je konečne v produkčnej fáze. Kým ju však diváci uvidia, tak to ešte potrvá. Pôvodne sa čakalo, že stihne premiéru počas Vianoc. Všetko zmaril štrajk hercov a scenáristov, ktorý na pol roka paralyzoval celý zábavný priemysel v USA.

Nateraz štáb s hercami stíhali vždy na jar a začiatkom leta nakrútiť desiatku nových častí, aby sa stíhala zimná premiéra. Minulý rok to tak nebolo, hoci viaceré scenáre boli hotové. Kvôli štrajku nebolo možné spustiť kamery. Tým, že štrajk trval až do októbra, všetkým bolo jasné, že nakrúcanie sa rozbehne najskôr začiatkom tohto roka. Hoci štúdia a štrajkujúce odbory podpísali nové dohody, trvalo ešte niekoľko mesiacov, kým sa prichystali lokácie, kostýmy, dokončili sa scenáre a boli herci k dispozícii. Fanúšikovia dúfajú, že štvrtá séria stihne premiéru tento rok v lete, Netflix však nateraz mlčí o možnom dátume.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily Collins (@lilyjcollins)

Seriál je stále obrovským hitom na Netflixe. Aj tretia séria, ktorá mala premiéru 21. decembra 2022 naplno bodovala po celom svete. Bola jednotkou až v 93 krajinách sveta, kde Netflix pôsobí.

Štvrtá séria prinesie mnohé odpovede, ale aj ďalšie otázniky. Netflix, nateraz, mlčí, či pripravované pokračovanie bude posledné, avšak nikto to neočakáva, vzhľadom na sledovanosť. Emily sa bude preháňať Parížom ešte nejakú tú sezónu. Nové epizódy by mali priniesť aj veľký zvrat, diváci sa presunú z Paríža do Ríma a nielen to! Viac prezradila hlavná predstaviteľka Lily Colins.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Emily in Paris