Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká noc definitívne Ivete zlomila väzy. Niekdajší hit je najväčším sklamaním sezóny

Jojka nevie zabrániť poklesu sledovanosti druhej série.

04.04.2024 00:00
iveta, Foto:
Iveta sa prepadla na svoje nové minimá.
debata (4)

Mohlo by sa zdať, že Veľká noc pomôže Ivete sa nadýchnuť, keď pri televíznych obrazovkách bude tráviť viac času väčší počet divákov. Nestalo sa tak. Iveta klesla na svoje hrozivé minimá a potenciál väčšieho publika maximálne využila konkurencia. Druhá séria Ivety sa prehupla do svojej druhej polovice a aj napriek katastrofálnym výsledkom každej jednej epizódy, sa vysielací čas nezmenil. A zrejme ani nezmení. Iveta svoju seriálovú púť dokaličí v nedeľnom slote, kde rastie Let's Dance a na sile naberá aj Duel šampiónov na RTVS. Obe televízie v oboch cieľovkách porážajú Jojku.

Nedeľná, piata epizóda, má na konte ďalší výrazný prepad v sledovanosti a výkon Ivety je doslova strašidelne podpriemerný vzhľadom na fakt, že ide v najexponovanejšom nedeľnom prime-time. V komerčnej cieľovke 13 – 55 „uhrala“ iba 3% sledovanosť s 8,7% podielom na trhu. Ide o najväčšie seriálové sklamanie sezóny. Pri obrazovkách sedelo iba 147-tisíc divákov.

Iveta mala problém už s prvou epizódou druhej série, keď sledovanosť sa zastavila na 5,7% a podpriemerným 16,2% podielom na trhu v komerčnej cieľovke. Seriál si pozrelo len 298-tisíc divákov v cieľovke 12+. Druhú epizódu si pozrelo iba 272-tisíc divákov. V komerčnej cieľovke táto epizóda uhrala 5,8% sledovanosť a 16% podiel na trhu.

Tretia epizóda Ivety vysielaná v nedeľu sa značne prepadla oproti už dvom odvysielaným. Táto časť v cieľovke 13 – 55 uhrala iba 4,4% sledovanosť s 12,2% podielom na trhu. Celkovo si seriál pozrelo už iba 192-tisíc divákov.

Štvrtá časť Ivety klesla na 4,1% rating s 11,3% podielom na trhu v komerčnej cieľovke 13 – 55, celkovo pri obrazovkách sedelo 196-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #seriál Iveta