Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rytmus zverejnil číslo na novinára, neskôr to oľutoval. Pýtali sa ho, prečo sa stretol so Smerom

Známy raper rozpútal polemiku na internete, či môže alebo nemôže zverejniť telefónne číslo na novinára.

10.04.2024 16:47
Rytmus Foto:
Raper Rytmus na slávnostnej premiére Vojny policajtov v Košiciach.
debata (38)

Novinár portálu Aktuality Matej Príbelský kontaktoval známeho rapera kvôli jeho návšteve Úradu vlády SR, kde sa stretol s predstaviteľmi strany Smer. Následne počas druhého kola verejne podporil Petra Pellegriniho, ktorý napokon voľby aj vyhral a stal sa novým prezidentom. Do funkcie nastúpi v polovici júna. Novinár sa Vrbovského pýtal, za akým účelom navštívil úrad vlády a či výsledkom bola dohoda o podpore Pellegriniho. Rytmus má na sociálnej sieti 760-tisíc sledovateľov a má značný dosah na potenciálnych voličov.

Král na ťahu, Attila Végh, Karlos Vémola Čítajte viac Kvôli podpore Pellegriniho Renault ukončil spoluprácu s Véghom: Nešťastná komunikácia, ale je to ich právo, tvrdia odborníci
Foto: Instagram/Rytmus
rytmus

Patrik Rytmus Vrbovský odpovede na novinárske otázky zverejnil na sociálnej sieti aj s telefónnym číslom a vyzval sledovateľov, aby mu napísali, čím ich vyzval k otvorenej kyberšikane. Neskôr raper priznal svoju chybu a za zverejnenie čísla sa ospravedlnil. „Priznávam, že číslo novinára som nemal zverejniť. Akceptujem, že si robí svoju robotu.“ Dôvodom jeho konania mal byť nával emócii, keďže v minulosti si musel opakovane zmeniť číslo kvôli "jednostranným novinárom, ktorý ohýbajú pravdu“.

proruské billboardy, bilbord, Mier Ukrajine, demokrati Čítajte viac „Slušnosť nás nikam nedostane,“ tvrdí Naď. Demokrati sa priznali ku kontroverznej kampani

„Keď som bol malý, neznášal som nespravodlivosť. A zostalo mi to, práve preto robim prácu, ktorú robím. Z toho dôvodu nemôžem strpieť, ak niekto, kto zverejnil moje číslo, hovorí o sebe ako o obeti. Ten, kto pošle svoj viac ako sedemstotisícový dav proti niekomu iba za to, že sa pýta relevantné otázky, môže ťažko hovoriť o tom, že ho niekto šikanuje. Ja som číslo dotyčného neposunul ani jednej osobe. Každú správu v tej komunikácii som napísal slušne a neutrálne, preto je jednoduché posúdiť, kto sa v tejto situácii zachoval nevhodne,“ napísal na sociálnej sieti novinár.

© Autorské práva vyhradené

38 debata chyba
Viac na túto tému: #Rytmus