Politici zabojujú o zlatú čašu. Král na ťahu prináša novinku, o víťazovi rozhodnú diváci v hlasovaní

Mediaklik | 29.01.2024 00:00
Král na ťahu Foto:
Politik, ktorý bude mať v relácii Král na ťahu najviac diváckych hlasov, získa Zlatú Královu čašu.
Politická diskusná relácia Král na ťahu spúšťa divácke hlasovanie.

Politická diskusná relácia spravodajskej televízie ta3 Král na ťahu prináša novinku. Od utorka 30. januára spúšťa v rámci relácie divácke hlasovanie: „Kto z pozvaných hostí vás svojimi argumentami v relácii Král na ťahu najviac presvedčil?“

Ten zo štvorice hostí, ktorý bude mať najviac hlasov, získa Zlatú Královu čašu pozlátenú 24 karátovým zlatom. Víťazovi bude odovzdaná v priamom prenose na záver relácie. Počas relácie moderátor Braňo Král ozrejmí pravidlá hlasovania, priebežne bude informovať o výsledkoch a na záver ohlási víťaza.

Špeciál s Ilievom Čítajte aj Moderátor Iliev sa vracia na obrazovku ta3. Politiku vymenil za novú talkšou

„Zlatá Králova čaša je vyrobenú v limitovanom počte len pre túto reláciu. Je navrhnutá a vyrobená najlepšími slovenskými sklármi. Je fúkaná do drevenej formy a po vychladnutí sa maľuje 24 karátovým zlatom, ktoré sa následne vypaľuje pri 520 stupňoch Celzia. Po výstupnej kontrole sa balí do hodvábneho papiera a ukladá do krabice, ktorá je vyrobená na mieru pre tento unikát. Čaša je univerzálna, má objem 560 mililitrov a najlepšie si z nej vychutnáte tiché alebo šumivé víno,“ približuje Oľga Dúbravská riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja ta3.

Politik, ktorý bude mať v relácii Král na ťahu... Foto: ta3
Král na ťahu Politik, ktorý bude mať v relácii Král na ťahu najviac diváckych hlasov, získa Zlatú Královu čašu.

Ako prví o zlatú Královu čašu zabojujú už zajtra, v utorok 30. januára o 21:00 hod., Tomáš Drucker, Denisa Saková, Branislav Gröhling a Karol Galek. Získa ju ten, kto svojimi argumentami presvedčí najviac divákov.

Diváci môžu hlasovať na webe ta3.com počas relácie. Z jednej IP adresy bude možné odovzdať iba jeden hlas, to znamená, že z každého počítača, tabletu, telefónu môžu zahlasovať iba jedenkrát.

Video

Večerná talkšou Král na ťahu s moderátorom Braňom Králom prináša diskusný duel dvoch proti dvom, netradičná je tým, že sa nevysiela z televízneho štúdia, ale z kaviarne. Súčasťou relácie je aj publikum, ktoré môže klásť hosťom otázky.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ