Júnové filmy na HBO Max: Medzi ťaháky patrí Venom aj Rodina Adamsovcov 2

ml | 05.06.2022 07:00
Venom 2 Carnage prichadza Foto:
Záber z filmu Venom 2: Carnage prichádza.
Čo si pozrieť na streamovacej platforme aj na televíznom kanáli HBO.

Venom 2: Carnage prichádza (Venom: Let There Be Carnage)

Premiéra: 26. júna 2022

Nestihli ste pokračovanie Venoma s Tomom Hardym v hlavnej úlohe v kine? Pozrite si film, ktorý mal premiéru v októbri minulého roka na streamovacej platforme HBO Max. Viac ako po roku sa novinár Eddie Brock snaží prispôsobiť životu hostiteľa, nebezpečného mimozemského symbionta, ktorý mu prináša nadľudské schopnosti. Svoju kariéru chce obnoviť rozhovorom so sériovým vrahom Cletusom Kasadym, ktorému sa ale podarí utiecť z väzenia a sám sa stáva ďalším hostiteľom.

Rodina Adamsovcov 2 (The Addams Family 2)

Premiéra: 5. júna

Morticia a Gomez s istým znepokojením sledujú ako ich deti dospievajú a začínajú sa vyhýbať rodinným večeriam a ďalším spoločným aktivitám. Preto sa rozhodnú upevniť rodinné putá a vyraziť na poslednú strašnú rodinnú dovolenku. Naložia teda dcéru Wednesday, syna Pugsleyho, strýka Festera a ostatných členov rodiny do veľkého karavanu a vydajú sa na ďalekú cestu naprieč Amerikou, aby sa opäť zblížili a zažili nové vzrušujúce dobrodružstvá. Mohlo by sa na tom niečo pokaziť?

Muž v temnote 2 (Don’t Breathe 2)

Premiéra: 12. júna

Ak by ste zatúžili po zimomriavkach, môžete si pozrieť pokračovanie úspešného hororu. Odohráva sa niekoľko rokov po násilnom vniknutí do domu, kde Norman Nordstrom (Stephen Lang) žije v ústraní, kým ho nedobehnú hriechy z minulosti.

Diktátor

Premiéra: 5. júna

Sacha Baron Cohen je späť a s ním aj film Diktátor z roku 2012. Predstavuje hrdinský príbeh diktátora, ktorý riskoval svoj život, aby zabezpečil, že demokracia nikdy nepríde do krajiny, ktorú tak láskyplne utláčal.

Smolný pich aneb Pitomý porno

Premiéra: 5. júna

Domáce video sa stáva virálnym. Je na ňom vidieť sex medzi mužom a ženou v rúškach. Žena je napriek maskovaniu identifikovaná. Škoda len, že je učiteľka a mala byť vzorom. A to navyše v postsocialis­tickej spoločnosti, kde má nielen na sociálnych sieťach každý názor na všetko. Rumunský film režiséra Radu Judeho, ktorý v roku 2021 vyhral sošku zlatého medveďa v kategórii najlepší film na Berlinale. Film je prístupný od 18 rokov.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ