Júnové filmové novinky na Netflixe: Pripravte sa na bojovú akciu aj sci-fi od režiséra Top Gunu

ml | 29.05.2022 07:00
novinky netflix, kolaz Foto:
Júnové novinky na Netflixe. Uvidíte Chrisa Hemswortha (Spiderhead), Adama Sandlera (Hustle - Životní trefa) aj Jennifer Lopezovú (dokument Halftime).
Čo si nenechať ujsť v júni na najväčšej streamovacej platforme.

Interceptor

Premiéra: 3. júna

Akčný triler vás zavedie na protiraketovú stanicu uprostred Tichého oceánu, na ktorej velí armádna kapitánka JJ Collinsová (Elsa Pataky). Počas simultánneho koordinovaného útoku musí využiť roky taktického výcviku, aby odvrátila hroziacu katastrofu.

Hustle (Životní trefa)

Premiéra: 8. júna

Basketbalový hľadač talentov, ktorému sa smola lepí na päty (Adam Sandler), objaví hráča s jedinečným talentom, ale aj komplikovanou minulosťou. Nemá síce súhlas svojho klubu, ale rozhodne sa svoju hviezdu dostať do USA na vlastnú päsť. Majú poslednú šancu všetkým dokázať, že koše pre nich nevisia príliš vysoko ani v NBA.

Halftime

Premiéra: 14. júna

„Musela som naozaj prísť na to, kto som a veriť v to, a neveriť v nič iné,“ hovorí v novom životopisnom dokumente Jennifer Lopez. Intímny pohľad na herečku a speváčku, ktorá uvažuje o svojich míľnikoch a vývoji v profesionálnej aj osobnej sfére.

Spiderhead

Premiéra: 17. júna

Jedinečný vizionár (Chris Hemsworth) vymyslel drogu, čo dokáže meniť pocity. A experimentuje s ňou v supermodernej väznici, ktorej šéfuje a kde sa postupne zbližujú dvaja väzni (Miles Teller a Jurnee Smollett) strápení vlastnou minulosťou. Film režíroval Joseph Kosinski, ktorý je podpísaný aj pod filmami Top Gun: Maverick a Tron: Dedičstvo. Vznikol na základe poviedky Escape From Spiderhead od Georgea Saundersa, ktorá vyšla v časopise The New Yorker. Scenár napísala dvojica autorov Rhett Reese a Paul Wernick, ktorí stoja aj za filmami o Deadpoolovi.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ