Filmové premiéry: Romantika s J Lo, dejepis zábavnou formou aj severská historická dráma

Michaela Lacková | 10.02.2022 11:23
Novinky kina  3 Foto:
Jennifer Lopezová vo filme Vezmi si ma a netradičná hodina dejepisu vo filme The King´s Man: Prvá misia.
Medzi novinkami v kinách je aj snímka o neohlásenom koncerte Beatles.

The King's Man: Prvá misia

Prequel k prvému filmu Kingsman: Tajná služba zasadený do prostredia prvej svetovej vojny. Spoznajte začiatky tejto štýlovej britskej tajnej služby. Keď sa dá dohromady banda najhorších tyranov a zločincov histórie, aby rozpútali zničujúcu vojnu, potom jeden muž musí súperiť s časom, aby ich spiknutie prekazil.

Video
Do kín prichádza akčný špionážny film The King's Man: Prvá misia, v ktorom sa ukáže aj Rasputin. Pozrite sa na trailer, ktorý Mediakliku poskytla distribučná spoločnosť CinemArt.

Vezmi si ma

Nepravdepodobná romanca dvoch rôznych ľuďoch, ktorí hľadajú niečo skutočné vo svete, kde sú hodnoty založené na lajkoch a sledovateľoch. Vezmi si ma je moderný, milostný príbeh o celebritách, manželstve a sociálnych sieťach.

Video
Upútavka na film Vezmi si ma.

Margrete – Kráľovná severu

Výpravná historická dráma z obdobia 14. storočia Margrete – Kráľovná severu s výbornou herečkou Trine Dyrholm v hlavnej úlohe kráľovnej Dánska, Švédska a Nórska. Snímka si posvieti na nevyriešenú záhadu severských dejín, ktorá sa týka jednej z najmocnejších žien v európskych dejinách.

Nakrútila ju svetoznáma režisérka Charlotte Sieling, ktorá sa preslávila seriálmi ako The Killing, Most či americký seriál Homeland (V mene vlasti).

Tajomstvo starej bambitky 2

Z Jakuba je kráľ, z Aničky kráľovná a rodina sa rozrástla o zvedavú princeznú Johanku. Tá najradšej trávi čas s milujúcim deduškom Karabom, spravodlivým lúpežníkom, ktorý sa teraz venuje len hrnčiarskemu remeslu. Chamtiví radcovia Lorenc a Ferenc boli vyhostení z kráľovstva, potulujú sa po svete a hľadajú miesto, kde by mohli opäť začať „kuť pikle“. Zdá sa, že mladá, neskúsená kráľovná Júlia zo susedného kráľovstva sa stane vhodným nástrojom ich pomsty. Že by nastal čas oprášiť tajomnú bambitku, ktorá doteraz ležala dobre ukrytá a zavolať na pomoc lúpežníka Karabu a spojiť všetky sily, aby spravodlivosť a láska konečne zvíťazili?

The Beatles: Get Back – The Rooftop Concert

Unikátna šanca nielen pre fanúšikov Beatles vidieť jeden z ich najlepších koncertov v histórii. Len počas troch dní – 11., 12. a 13. februára si možno vychutnať hity kapely na veľkom plátne a s kvalitným zvukom a mať pocit, ako by ste boli na koncerte naživo. Snímka The Beatles: Rooftop Concert v réžii Petera Jacksona ponúka šancu zachytáva neohlásený koncert zo strechy budovy Apple Corps v centre Londýna. Uskutočnil sa 30. januára 1969, trval 42 minút až do momentu, kým polícia nepožiadala kapelu, aby stíšili hlasitosť. Zakrátko sa kapela rozpadla. Koncert si možno vychutnať exkluzívne iba v bratislavskom kine IMAX v Bory Mall v Bratislave.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ