Seriálový február? Jeden väčší hit strieda druhý! A k tomu novinky...

Radovan Vávra | 06.02.2022 07:00
killing eve, Foto:
Koncom februára vtrhne na obrazovky posledná série hitu Na muške (Killing Eve).
Televízie a streamovacie služby nepoľavia vo svojej ponuke ani vo februári. Diváci sa majú na čo tešiť! Prichádzajú nové série hitov, ale zaujímavé nové kúsky. Máme pre vás niekoľko tipov, stačí si len vybrať.

1. Vychovaní vlkmi (Raised by Wolves)

Streamovacia služba HBO Max, u nás ešte stále HBO GO, vracia do vysielania futuristicko-utopickú drámu Vychovaní vlkmi od renomovaného režiséra Riddleyho Scotta. Fanúšikovia sa môžu tešiť na druhú sériu už od 3. februára. Hrdinov opäť čaká boj o prežitie ľudských detí, nové prostredie, noví nepriatelia!

2. Inventing Anna

Netflix opäť útočí so zaujímavou novinkou! Jedna z najlepších televíznych autoriek – Shonda Rhimes, ktorá vytvorila hity ako Grey's Anatomy, Scandal alebo Bridgerton predstavuje ďalší svoj počin. Miniséria Inventing Anna ukáže všetko, čo je na súčasnej Amerike v neporiadku. Príbeh sa točí okolo mladej podvodníčky Anny, obyčajnej nuly, ktorá sa podvodmi vypracovala medzi najvyššiu smotánku. Problém je, že každého stihla ošklbať… Nový seriál štartuje 11. februára!

3. Vikings: Valhalla

Milovníci kultového historického seriálu Vikingovia jasajú! Už o pár dní Netflix nadviaže na toto úspešné dielo novým spin-off seriálom s podtitulom Valhalla. Prichádzajú noví hrdinovia, nové príbehy, noví nepriatelia, avšak zostáva brutalita, tvrdo vyobrazený príbeh prežitia. Jednoducho to, na čo boli fanúšikovia pôvodných Vikingov zvyknutí. Novinka bude mať premiéru 25. februára.

4. Na muške (Killing Eve)

Po takmer dvoch rokoch od tretej série prichádza pokračovanie. Konečne! Smutnou správou je, že hra na mačku a myš medzi spravodlivosťou a zločinom sa končí. Táto séria je posledná. Ako sa skončí príbeh Eve a Villanelle? Odpovede sa začnú odkrývať od 27. februára.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ