Aký bude seriálový január? Predsa plný premiér, toto si nenechajte ujsť

Radovan Vávra | 08.01.2022 07:00
this is us, Foto:
Január ovládne štart rozlúčkovej série hitu This is Us.
Televízie a streamovacie služby nezaháľajú ani v januári. Pre divákov majú plno premiér. Dobre vedia, že v treskúcej zime budú všetci sedieť doma a pozerať. Ktoré sú najväčšie highlighty prvého mesiaca v roku?

1. This is Us – premiéra 6. série

Najemotívnejší seriál ostatných rokov sa vracia, aby povedal divákom svoju poslednú sériu. O to väčší to bude nápor na city divákov. Tvorcovia sa netaja tým, že predvedú dokonalý záver, ktorý bol dlhodobo naplánovaný. Odmietli všetky tlaky televízie umelo predlžovať dej, keďže This is Us je jeden z najsledovanejších seriálov súčasnosti. Vopred povedali, že majú vymyslený príbeh na šesť sezón a to aj splnia. Rozlúčka s This is Us sa začala 4. januára.

2. Superman & Lois – premiéra 2. série

Televízia The CW už 11. januára spustí vysielanie druhej série hitu o mužovi z ocele. Táto verzia je naozaj výborná a poriadne prekvapila aj tých najväčších skeptikov. Prvá séria doslova uchvátila, moderný vizuál, skvelé efekty, temnejšia atmosféra, hoci aj na pozadí rodinných klišé. Toto je zásah do čierneho!

3. Discovery of Witches – premiéra 3. série

Už počas januára sa diváci rozlúčia s britským nadprirodzeným hitom. Tretia séria bude zároveň posledná, keďže tvorcovia sa rozhodli plne rešpektovať knižnú predlohu a tá bola písaná ako trilógia. Príde teda k nezvratnej konfrontácii v magickom svete a nie každý z boja vyviazne živý…

4. Pivoting

Televízia FOX už 9. januára predstaví potenciálny komediálny hit plný hviezd! Pivoting rozpovie príbeh štvorice rôznorodých priateliek, pričom po smrti jednej sa zvyšná trojka rozhodne radikálne prekopať svoj život, keďže ani jedna s ním nie je spokojná…

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ