Netflix v roku 2022 prinesie návrat svojich hitov! Toto si nemôžete nechať ujsť

Radovan Vávra | 29.01.2022 07:00
bridgerton, Foto:
Seriál Bridgerton sa v roku 2022 vráti s druhou sériou.
Streamovací gigant ani tento rok nebude pozadu. Fanúšikov seriálov čakajú nové sezóny top hitov. Už teraz sa vie, že pokračovať bude toto...

1. Bridgerton

Nakrúcanie druhej série jedného z najväčších hitov posledného obdobia skomplikovala pandémia. Niekoľkokrát kamery stáli kvôli nákaze a premiéra novej série začala naberať meškanie. Napokon Netflix potrvdil, že dvojka dostane priestor v roku 2022. Tentokrát sa dej zameria na Anthonyho a jeho snahu nájsť si vhodnú manželku. Tretia a štvrtá séria je už potvrdená, Bridgerton bude seriálom vládnuť aj naďalej.

Trailer k 1. sérii.

2. Stranger Things

Prestávka medzi treťou a nadchádzajúcou štvrtou sériou bude trvať až tri roky. Netflix potvrdil, že nová osmička epizód príde až v lete 2022. Dobrou správou je, že seriál má konečne stanovený dátum premiéry. Produkcia novej série trvala extrémne dlho.

3. The Crown

V novembri bude pokračovať životopisný seriál o Alžbete II. už piatou sériou. Na pláne je ešte šiesta – posledná. Diváci sa môžu tešiť na kompletne nové obsadenie, ktoré bude opäť o čosi staršie. Nič iné, ako nadpriemerná kvalita sa nedá očakávať.

4. Sex/Life

Tento seriál zožal tvrdú kritiku od divákov, ale aj odbornej verejnosti. Paradoxom je, že práve diváci ho vyniesli na piedestál a zrodil sa nový hit. Herecky, ale aj príbehovo pokrivkávajúci seriál hraničil s ľahkým pornom a to si vydláždilo cestu k druhej sérii.

Trailer k 1. sérii.

5. Firefly Lane

Nenápadná vzťahová dráma sa prikradla a opäť uchvátila. Zaujímavý pri tomto seriáli je fakt, že ani samotný trailer k nemu nebol nijak lákavý a bol pomerne nudný. Pointa bola vykreslená ako typická romantická čalamáda plná klišé, nedorozumení, hľadaní lásky na pozadí nerozlučného priateľstva dvoch žien. Ťahákom mala byť prítomnosť overených herečiek v hlavných úlohách – Katherine Heigl (Klinika Grace, State of Affairs, Kravaťáci) a Sarah Chalke (Ako som spoznal vašu mamu, Scrubs, Roseanne). Mená, ktoré majú na konte veľa stvárnených charakterov a divákom sú navyše dobre známe. Druhá séria sa objaví v priebehu tohto roka.

Trailer k 1. sérii.

6. Dead to Me

Tento seriál čaká rozlúčka. Pripravovaná tretia séria bude posledná. O to viac je očakávaná. Šialené zápletky, šialené herecké výkony, vyhrotený príbeh dostane svoju bodku. Otázne je, ako dopadnú hlavné hrdinky, ktoré spájajú vraždy.

Trailer k 2. sérii.

7. Ginny & Georgia

O tomto sa seriáli sa hovorilo, že to budú nové Gilmorky. Prvá časť si vtipne uťahovala z tohto faktu a potom prišiel reálny príbeh, ktorý obaril. V tom najlepšom slova zmysle. Tento seriál je skvelý, prináša šokujúci príbeh, ktorý je dobre premyslený, zaujímavé charaktery a obrovský potenciál do druhej série.

Trailer k 1. sérii.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ