Slováci ukázali, čo chcú pozerať počas letných večerov...Tieto stálice zabodovali

Radovan Vávra, Pravda | 16.06.2021 07:00
chart show, Foto:
K televíznym obrazovkám tiahne najmä zábava v podobe Chart Show a Hornej Dolnej.
Televízia Markíza postupne prechádza na letnú vysielaciu štruktúru a viaceré jej programy došli k svojmu cieľu. Niektoré však ešte ponúkajú premiérové epizódy! To je prípad zábavnej relácie Chart Show, ale aj Hornej Dolnej. Oba programy minulý týždeň zaujali značnú časť populácie.

Slováci počas začínajúceho sa leta sa chcú baviť! Vo štvrtok, 10. júna 2021, sa najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc stal komediálny seriál Horná Dolná.

chicago med, Čítajte aj Obľúbili ste si lekársky seriál Chicago Med? Musíte sa zmieriť s nekompromisnou správou

Epizóda s názvom Mafia dosiahla v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 rating 6,7% a trhový podiel 21,6%. Jednotkou na trhu v čase vysielania bola aj nasledujúca časť s názvom Angelika, ktorá v cieľovej skupine 12 – 54 zaznamenala rating 5,6 % a trhový podiel 23%. Konkurencia mala smolu, seriál 9–1–1 zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 15,7% a relácia Na hrane podiel na trhu 11,6%.

V stredu, 9. júna 2021, sa najsledovanejším programom dňa v rámci programovej ponuky všetkých slovenských staníc stala úspešná hudobno-zábavná relácia Chart Show. Premiérová epizóda venovaná tomu najlepšiemu z histórie Markízy dosiahla v rámci obchodne podstatnej cieľovej skupiny 12 – 54 rating 6,1% a trhový podiel 23,1%.

the good doctor, dobrý doktor, Čítajte aj Skvelá správa pre fanúšikov Dobrého doktora! Seriál má budúcnosť istú

Večer plný príjemnej hudobnej nostalgie a skvelej zábavy s moderátorkou Adelou Vinczeovou, hudobným expertom Jurajom Čurným a hviezdnymi hosťami Jankou Hospodárovou, Viktorom Vinczem a Petrom Marcinom si vychutnalo celkovo 344-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ