Oteckovia opäť v plnej sile! Zahanbiť sa nedá ani markizácky komediálny veterán

Radovan Vávra, Pravda | 25.03.2021 07:00
horná dolná, Foto:
Vyzerá to tak, že Horná Dolná nebude mať konca. Sledovanosť je stále nadpriemerná.
Výkyv sledovanosti podvečerného rodinného valca bol len krátkodobý. Oteckovia sa driapu späť k svojim štandardom. Nadpriemerné výkony predvádza aj štvrtková Horná Dolná. Zdá sa, že tento formát je na Slovensku nezničiteľný.

Horná Dolná si aj vo štvrtok, 18. marca 2021, získala na svoju stranu väčšinu televíznych divákov. V strategickej cieľovej skupine 12 – 54 sa na obrazovkách televízie Markíza stal jednoznačne najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Premiérová epizóda s názvom Nehoda dosiahla v tejto obchodne podstatnej cieľovej skupine nadpriemerný rating 9,3% a trhový podiel 24,3%. Konkurenčné programy ťahali za kratší koniec, seriál Nový život zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine trhový podiel 11,6% a relácia Zlaté časy na Jednotke RTVS trhový podiel 9,1%. Hornú Dolnú pred týždňom uprednostnilo 400-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Seriál Oteckovia, v cieľovej skupine 12 – 54 si pripísal skvelý rating 8,5% a trhový podiel 28,4 %. Túto časť si nenechalo ujsť 430-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ