Na Slovensko prichádza najnovšia Kobra 11! Divákov čaká revolučná zmena

Radovan Vávra, Pravda | 06.12.2020 07:00
kobra 11, Foto:
Najnovšia, 25. séria prináša divákom kopec zmien.
Pripravte sa na zbesilú premiéru! Televízia Markíza v pondelok spustí vysielanie najnovšej, v poradí už neuveriteľnej, 25. série. Nové časti budú však úplne iné, teda až na jednu vec. Ikonická postava vyšetrovateľa Semira zostáva.

Kobra 11 je európsky unikát, na obrazovkách sa predvádza už od roku 1996 a koniec je stále v nedohľadne. Nemecký seriál je charakteristický neustálou obmenou hereckého obsadenia, má však jednu stálica. Kriminálka by zrejme skončila, ak by sa vyparil Semir Gerkhan (Erdoğan Atalay), lenže ani v 25. sérii sa nikam nechystá. Domovská televízia RTL si pre divákov v rámci novej sezóny prichystala revolučné zmeny.

A Slováci ich budú mať možnosť vidieť už od pondelka (7. decembra) do piatku na Markíze od 11:40 alebo v podvečernej repríze o 17:55 na televízii Dajto.

V najnovšej sérii po Semirovom boku diváci uvidia ženskú hrdinku! Úlohy komisárky Vicky Reisingerovej sa zhostí mladá 31-ročná herečka Pia Stutzenstein, ktorá musela najskôr prejsť mnohými kastingovými kolami. Herečka si so svojim ostrieľaným hereckým kolegom okamžite sadla a z práce na seriáli je nadšená: „Poznám Kobru 11 od môjho detstva, takže mám o to väčšiu radosť, že som jej súčasťou – dokonca ako prvá žena, ktorá hrá po Erdoganovom boku. Konečne môžem dokázať, že aj ženy môžu byť akčné,“ povedala.

Nová podoba seriálu Kobra 11 Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Po boku Semira sa v najnovšej sérii objaví...

V slovenskom znení prepožičia svoj hlas komisárke Vicky herečka Petra Vajdová.

A čo na novú parťáčku hovorí Erdogan? "Príbehy v Kobre 11 sú dlhé roky postavené na ústrednej dvojici a s tvorcami sme sa zhodli, že nastal ten pravý čas na ženskú partnerku. V osobe Pie sme našli silnú ženskú hrdinku, z ktorej srší neuveriteľná prirodzenosť. Ľudsky si výborne rozumieme a má zmysel pre akciu,“ vyjadril sa.

Pozrite si poriadne akčnú upútavku na najnovšiu sériu Kobry 11, ktorá vás presvedčí, že tento seriál rozhodne nepatrí do starého železa a budete chcieť vidieť nové časti!

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ