Obrovská zmena v Jojke! Kto bude grilovať politikov v "prekopanej" relácii?

Radovan Vávra, Pravda | 10.09.2020 07:00
na hrane, michal magušin, Foto:
Moderátor Michal Magušin po roku na Jojke končí.
Presne pred rokom štartovala televízia JOJ novú politickú diskusiu, ktorá predstavovala ďalší pokus o tento typ relácie na jej obrazovkách. Na hrane sa navyše vysielala počas hlavného vysielacieho času, čo bolo pomerne nezvyklé, keďže konkurencia vysiela politické relácie počas víkendov okolo obeda.

Teraz prichádza zásadná zmena. Nie však v pointe relácie, tá zostáva zachovaná. Stále Na hrane bude fungovať ako politický duel doplnený otázkami z publika. Nebudú chýbať exkluzívne prieskumy verejnej mienky. Zmení sa však moderátor. Moderátor Michal Magušin, s ktorým sa diváci stretávali doteraz, sa po náročnom pracovnom roku rozhodol venovať sa len jednému projektu – webovej žurnalistike, ktorú robil aj pred moderovaním relácie Na hrane.

Nahradí ho ostrieľaná tvár Jojky Jana Krescanko Dibáková. Na jeseň sa opäť v štúdiu Na hrane stretnú dvaja politici a budú sa venovať aktuálnym politickým a spoločenským témam. Diváci sa opäť budú mať možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Otázky, ktoré nebudú zodpovedané v živom vysielaní, sa hostia pokúsia zodpovedať na webe nahrane.joj.sk po skončení diskusie. Samozrejme sa znova bude vysielať naživo.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ