Nebuďte smutní, izolácia sa dá zvládnuť! Na Jojke pokračuje jej "koronarelácia"

Radovan Vávra, Pravda | 05.04.2020 07:00
zostali sme doma, relácia zostali sme doma,... Foto:
Moderátormi pondelkovej relácie Zostali sme doma je Vlado Voštinár a herec a youtuber v jednom Lukáš Frlajs.
Televízii JOJ sa osvedčil nový špeciálny formát, ktorý vznikol ako odozva na aktuálnu koronakrízu. Oddychová relácia Zostali sme doma pokračuje! Na súčasnú vyhrotenú situácia sa moderátori a účinkujúci snažia pozrieť pozitívnou optikou.

Diváci dostávajú jedinečnú možnosť vidieť svoje obľúbené tváre v rovnakej situácii, v akej sú oni sami. Všetci sme na jednej lodi, bez rozdielu. Razom všetci prežívame to isté, sme zavretí v izolácii a s veľkou nádejou dúfame, že koronavírus nám dovolí vrátiť sa k pôvodným aktivitám a životu. Moderátori Vlado Voštinár a Lukáš Frlajs vo svojom štúdiu znova „privítajú“ svojich hostí a cez telemost zistia, ako prežívajú súčasnú krízu z pohodlia svojich domovov.

Jojka sa rozhodla poňať súčasnú situáciu aj prostredníctvom seriózneho spravodajstva a špeciálnych vydaní relácii Na hrane. Doplnkom je práve oddychová šou Zostali sme doma, ktorá má napätým divákom vzniesť do domovov trochu pohody a iných myšlienok.

Tento pondelok hosťami bude moderátor, zabávač, herec Michal Hudák, herečka, kabaretiérka Lucia Siposová a ako hudobný hosť sa znova objaví Marián Čekovský. Téma pondelkového vydania Zostali sme doma je jasná – ako prežívate koronavírus? Minulý týždeň diváci zistili, ako prežívajú dni speváčka a porotkyňa z Česko Slovensko má talent Marta Jandová, obľúbený herec Maroš Kramár a o zábavu a hudbu sa postaral Marián Čekovský. Inak to bude ani v pondelok.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ