Lži sú stále in! Roztomilé mrchy hlásia ďalšie pokračovanie

Radovan Vávra, Pravda | 31.08.2018 07:00
roztomilé mrchy, pretty little liars,... Foto:
Novými hviezdami seriálu budú staré tváre pôvodného seriálu: Mona a Alison.
Seriál Roztomilé mrchy počas siedmich sezón spravil z účinkujúcich herečiek hviezdy, no samotný dej bol častokrát absurdný kvôli umelému predlžovaniu deja. Aj napriek tomu sa dodnes teší veľkej obľube hlavne ženskej časti publika.

Preto nie je žiadnym prekvapením, že televízia Freeform nechce nechať tento formát dlho oddychovať. Pôvodný seriál má svoj záver síce za sebou a pätica mladých žien po náročných siedmich rokoch odhalila všetky desivé tajomstvá. Neznamená to však, že neexistuje ďalší priestor na voľné pokračovanie. Happy end pôvodného seriálu nemusí znamenať koniec.

Dokonca v ňom dostanú priestor postavy z pôvodného seriálu, aj keď to nebudú tie najväčšie hviezdy. V novinke Pretty Little Liars s podtitulom The Perfectionists sa predstaví Sasha Pieterse (Alison DiLaurentis) a Janel Parrish (Mona Vanderwaal. Ich osudy v pôvodnom seriáli došli k svojmu koncu, tvorcovia chcú ich príbehy ďalej rozvíjať.

Alison končila svoj príbeh šťastná s Emily a ich dvojčatami, Mona zas „zázračne“ zahodila svoje zlé ja a nakoniec pomohla klamárkam. Tvorcovia sľubujú, že hneď v prvej epizóde vysvetlia, prečo nový seriál si vybral tieto dve postavy a ako pokračujú ich osudy. Prečo sa Alison rozhodla opustiť Emily, prečo Mona má znova svoje tajné úmysly a tajomstvá. Dej novinky sa bude totiž odohrávať na novom mieste, v mestečku Beacon Heights.

Vonku je už aj prvý trailer, ktorý verným fanúšikom pripomenie neopakovateľnú atmosféru, ktorou oplýval pôvodný seriál. Snáď tento spin-off bude mať viac divákov, ako ten prvý. V čase najväčšej slávy Roztomilých mŕch sa objavila odnož s názvom Ravenswood, pre nezáujem divákov bol zrušený už po 13 epizódach.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ