Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Špeciálna 100. epizóda Traf to: Na Deň detí budú súťažiť známe tváre

Jubilejné epizódu Traf to! odvysiela Jednotka RTVS vo štvrtok 1. júna.

01.06.2023 09:30
Traf to! Foto:
V 100. epizóde podvečerného kvízu Traf to! budú súťažiť známe tváre.
debata
dunaj, Čítajte aj Dunaj sa rozlúčil ako najsledovanejší seriál tejto jari. Dojímavé finále otvorilo nové príbehy, diváci si však musia počkať

Na Deň detí, vo štvrtok 1. júna odvysiela Jednotka RTVS okrúhlu stú epizódu podvečerného kvízu Traf to!, v ktorej si tentokrát netradične zmerajú sily známe tváre. Tím moderátoriek z Dámskeho klubu sa postaví proti tímu z redakcie športu RTVS. Svoje vedomosti tak ukážu v jednom tíme Iveta Malachovská, Karin Majtánová a Andrea Chabroňová a v druhom Ján Žgravčák, Marianna Ďurianová a Marcel Merčiak.

V 100. epizóde podvečerného kvízu Traf to! budú... Foto: RTVS
Traf to! V 100. epizóde podvečerného kvízu Traf to! budú súťažiť v ženskom tíme (zľava) Andrea Chabroňová, Karin Majtánová a Iveta Malachovská.
V 100. epizóde podvečerného kvízu Traf to! budú... Foto: RTVS
Traf to! V 100. epizóde podvečerného kvízu Traf to! budú súťažiť v športovom tíme (zľava) Ján Žgravčák, Marianna Ďurianová a Marcel Merčiak.
Odznak Vysočina,  hilmerová, Čítajte aj Dunaj síce dlhšie neuvidíte, netreba smútiť: Jedna z jeho hviezd sa predstaví v novom seriáli

V poradí stá časť programu Traf to! však bude mať predovšetkým charitatívny rozmer. Obe súťažné družstvá budú totiž súťažiť a bojovať za dobrú vec. Každý tím svoju výhru venuje detskej organizácii, ktorú si vybral.

V 100. epizóde podvečerného kvízu Traf to! budú... Foto: RTVS
Traf to! V 100. epizóde podvečerného kvízu Traf to! budú súťažiť známe tváre.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Traf to!