Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

HBO Max si poistila výhodu pred konkurenciou! Tieto hity uvidíte iba tu

Streamovacia platforma predĺžila kontrakt s filmovým gigantom.

21.05.2023 06:00
spider-man, spiderman, tom holland, zendaya, Foto:
HBO Max je a bude domovom pre filmy o Spider-Manovi.
debata
white house plumbers, Čítajte aj Máj na HBO Max: Skvelá satirická miniséria z Bieleho domu, ktorú musíte vidieť!

Sony Pictures Television a Warner Bros. Discovery rozširujú dohodu o distribúcii obsahu v strednej a východnej Európe. Dohoda prináša niekoľkoročné predĺženie prvého plateného okna a prístup k vybraným titulom z rozsiahlej filmovej a televíznej knižnice Sony Pictures pre HBO a HBO Max.

Woolworth Čítajte aj Dostane Pepco či Tedi nového konkurenta? Po Actione má Slovensko v hľadáčiku ďalší lacný reťazec

Spoločnosti Sony Pictures Television a Warner Bros. Discovery dnes oznámili predĺženie dohody o predaji obsahu v strednej a východnej Európe, vďaka ktorej budú tituly z pripravovanej ponuky celovečerných filmov a vybraných televíznych seriálov spoločnosti Sony Pictures Entertainment („SPE“) exkluzívne uvádzané na oboch kanáloch HBO a streamovacej platforme HBO Max v celom regióne.

Mária Schumerová Čítajte aj Unikátne dobové ateliéry, ktoré u nás nemajú obdobu. Tu sa nakrúca najsledovanejší slovenský seriál

Od nedávnych hitov, ako je nesmierne populárny životopisný film Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody a Tom Hanks vo filme Muž menom Otto, až po veľmi očakávané filmy z pripravovanej ponuky SPE, prinesie dohoda divákom HBO a HBO Max niektoré z najväčších titulov a franšíz spoločnosti SPE. Medzi budúce tituly na zozname SPE patria: Spider-Man: Across the Spider-Verse, Gran Turismo, Equalizer 3, ďalšia časť série Krotitelia duchov a ďalšie celovečerné filmy zo Spider-Man Universe spoločnosti Sony (vrátane Kraven the Hunter, El Muerto a Madame Web).

Netflix, predplatné, streamovacia služba Čítajte aj Lacnejší Netflix s reklamami sa pomaly rozbieha. Bude dostupný aj na Slovensku?

Súčasťou dohody bude aj prístup zákazníkov HBO a HBO Max k rozsiahlemu výberu najpopulárnejších filmov z katalógu SPE, vrátane filmov zo sérií Spider-Man, Jumanji, Muži v čiernom a Hotel Transylvánia.

Partnerstvo zahŕňa aj televízny seriál Accused, ktorý v januári na americkej stanici Fox zaznamenal rekordnú sledovanosť a priniesol tejto stanici najvyššiu sledovanosť za posledné tri roky, a ďalej britskú drámu Without Sin nominovanú na cenu BAFTA a veľmi očakávané tituly Twisted Metal a Lucky Hank z roku 2023.

Mária Bartalos Čítajte aj Kto sa stane Homofóbom roka 2023? Nominovaní sú Bartalos a opäť aj Matovič

Ragnhild Thorbech, SVP pre program a akvizície v regióne EMEA spoločnosti Warner Bros. Discovery, uviedla: „Predĺženie tejto viacročnej zmluvy znamená, že naši zákazníci v strednej a východnej Európe si budú môcť aj naďalej užívať neuveriteľnú ponuku celovečerných filmov a seriálov od Sony na HBO a HBO Max v rámci svojho súčasného predplatného. Spolu s titulmi z rodiny značiek WBD, vrátane HBO Originals, Warner Bros, Max Originals a DC universe, nám akvizície pomáhajú zabezpečiť, že každému v domácnosti ponúkneme tú najlepšiu možnú kombináciu obsahu."

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #HBO Max