Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Let's Dance sa spamätalo z prepadu sledovanosti: Veľké finále je tu! Kto ovládne tanečný parket?

Pripravte sa na finále ôsmej série jarnej šou Markízy.

07.05.2023 06:00
Let s Dance, lets dance, Foto:
Veľké finále ôsmej série už v nedeľu večer na Markíze.
debata (1)
Campus Cowork Čítajte aj Home office je neudržateľný. S izoláciou a osamelosťou začíname mať čoraz väčší problém

Semifinálový deviaty priamy prenos sa v oboch hlavných cieľových skupinách stal suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

V cieľovej skupine 12 – 54 deviata časť získala rating 7,2% a trhový podiel 28,8%. Medzitýždenne si tak šou z hľadiska ratingu polepšila o 1,1 percentu­álneho bodu a podiel na trhu jej narástol o 2,9 percentu­álneho bodu.

Let s Dance, lets dance, Čítajte aj Hľadanie novej šou Markízy prináša šokujúce prekvapenia: Nebude to mega veľká relácia

Veľkolepá tanečná šou si podmanila cieľovú skupinu mladých žien vo veku od 12 do 34 rokov, ktoré Markíze v čase vysielania Let's Dance zabezpečili trhový podiel až 43,7 %.

Túto časť si vychutnalo celkovo 500-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania šou zasiahla až 891-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Aj v tejto univerzálnej cieľovej skupine Let's Dance suverénne porazilo konkurenčné programy a stalo sa dokonca absolútne najsledovanejším programom celého uplynulého týždňa.

the great, Čítajte aj Seriálový máj: Takto "nadupaný" televízny mesiac tu ešte nebol! Toto všetko musíte vidieť

Ôsmou dvojicou, ktorá musela súťaž opustiť, sa na základe diváckeho SMS hlasovania a následného rozhodnutia poroty stali bývalý hokejista Marián Gáborík a jeho tanečná partnerka i manželka v jednej osobe Ivana Gáborík.

Vo veľkolepom finále Let's Dance už túto nedeľu 7. mája 2023 o titul kráľa a kráľovnej tanečného parketu zabojujú tri najlepšie a najobľúbenejšie tanečné páry – Jana Kovalčíková a Vilém Šír, Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec, Vratko Sirági a Anna Riebauerová.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Let's Dance