Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Magazín Najvernejší neohúril sledovanosťou. RTVS ho považuje za úspešný a pripravuje pokračovanie

Relácia o psích miláčikoch sa na obrazovky vráti opäť na jeseň.

12.05.2023 06:00
Najvernejší, Juraj Ferko, Juraj Bača Foto:
Profesionálny kouč psov Juraj Ferko a herec a moderátor Juraj Bača v relácii Najvernejší.
debata (1)
markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Super správa pre televíznych fanúšikov: Vieme, aké seriály prinesie Markíza v roku 2024!

Začiatkom roka uviedla Jednotka RTVS nový rodinný magazín Najvernejší. Herec a moderátor Juraj Bača a profesionálny kouč psov Juraj Ferko v ňom pomáhali rodinám, v ktorých sa pes stal problémom. Relácia mala premiéru v nedeľu 29. januára. Patril jej podvečerný slot pred ďalšou novinkou – súťažou reláciou Pravidlá mojej ženy, ktorá nahradila dlhoročnú stálicu Tajomstvo mojej kuchyne.

Eduard Heger Čítajte aj Rada RTVS: Telerozhlas pri príhovore Hegera neporušil zákon. Urobil to, čo musel

Pilotná séria Najvernejších mala desať epizód. Na prvú epizódu bolo zvedavých 166-tisíc divákov. Najviac divákov, 196-tisíc, mala piata epizóda odvysielaná 26. februára, najmenej predposledná deviata, ktorú sledovalo 119-tisíc divákov. V priemere sledovalo desať epizód prvej série 158-tisíc divákov a Jednotka mala v čase vysielania podiel na trhu 9,4 %.

Zábery z novej relácie Najvernejší Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Zábery z novej relácie RTVS Najvernejší.

Hoci jej sledovanosť neohúrila a nepatrila medzi nadštandardne sledované, mala viac divákov ako Pravidlá mojej ženy, ktoré si doposiaľ pripísali priemernú sledovanosť len 133-tisíc divákov a podiel na trhu 7,4 %.

Verejnoprávna televízia je so sledovanosťou nového magazínu spokojná a pripravuje už nové epizódy. „Po veľmi úspešnej prvej sérii relácie Najvernejší pripravujeme nové časti, ktoré budú odvysielané na jeseň. Aktuálne spustila RTVS kastingové upútavky v rozhlase aj v televízii a na svojom webe publikovala prihlasovací formulár, prostredníctvom ktorého môžu majitelia psíkov prihlásiť svojich miláčikov do relácie,“ uviedol pre Mediaklik Filip Púchovský, PR manažér RTVS.

Zdroj údajov: PMT/KANTAR SLOVAKIA, dáta sú uvedené v cieľovej skupine 12+, LIVE + hostia a po započítaní trojdňovej oneskorenej sledovanosti.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Juraj Bača #sledovanosť TV #magazín Najvernejší