Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jedinečná šanca zrealizovať nápad za milión! Markíza pripravuje čosi ojedinelé...

Televízia Markíza hľadá začínajúcich podnikateľov do úplne novej reality šou, ktorá vo svete trhá rekordy sledovanosti.

21.04.2023 06:00
debata
Nová reality show televízie Markíza. Foto: TV Markíza
Jama levova logo Nová reality show televízie Markíza.
televízor, ovládač, sledovanie televízie, televízia Čítajte aj Vypnutie českých televízií: JOJ a Markíza sa odmlčali, ale pokračujú vo výzvach operátorom, hovorí odborník

Máte nápad za milión? Rozbiehate svoj vlastný biznis a potrebovali by ste financie na začiatok? Alebo je váš produkt na trhu úspešný a chcete expandovať? To všetko vám môže splniť nová televízna šou Jama levova, ktorú TV Markíza pripravuje v spolupráci so Slovenskou sporiteľňou a vzniká na základe svetoznámeho formátu Dragons' Den. Stačí sa len prihlásiť do šou a mať trochu šťastia, na obrazovky by sa mala dostať na jeseň tohto roka. Avšak pozor! Prihlasovanie sa do novej šou bude možné len do konca apríla!

Action Čítajte aj Lacný reťazec pokračuje v expanzii. Zamestnancov už hľadá na východe, ponúka zaujímavý plat

Princíp je veľmi jednoduchý. Podnikatelia predstavia svoj nápad či existujúci biznis piatim ostrieľaným investorom. Tí sa rozhodnú do tých najlepších produktov alebo služieb zainvestovať svoje vlastné peniaze a pomôžu odvážnym podnikateľom preraziť.

McDonald’s Čítajte aj McDonald’s má na Slovensku veľké plány: Pezinkom sa to nekončí, expanzia do menších miest naberie obrátky

Šou, aká tu ešte nebola, odprezentuje príbehy talentovaných, zručných a vynaliezavých Slovákov a Sloveniek, ktorí sa neboja zariskovať. Markíza do atraktívnej novinky hľadá jednotlivcov aj firmy so zaujímavým predmetom podnikania, s prekvapivým príbehom alebo s nezvyčajnými nápadmi.

televízor, elektro, TV, ovládač Čítajte aj Čaká Slovákov lavína vypínania českých staníc? Toto hovoria televízni operátori

Môže ísť o drobné biznisy, rodinné podniky, etablované značky, ktoré chcú expandovať, aj miliónové startupy so záujmom o silného partnera. A oblasť? Zaujímavé je úplne všetko! Jedinečné produkty, móda, gastro, ekologické riešenia, projekty s edukatívnym presahom, služby či technológie a aplikácie.

Southbank Čítajte aj Zanedbané nábrežie dostane futuristickú tvár. Takto bude vyzerať nové centrum Bratislavy

Nápady a projekty môžu byť v ktoromkoľvek štádiu podnikania, od roviny prvotnej idey až po fungujúce firmy s existujúcim produktom. Musia však päticu neúprosných investorov presvedčiť o tom, že stoja za ich pozornosť. Okrem možnosti zinkasovať ich finančnú investíciu dostanú vybraní záujemcovia aj jedinečný mediálny priestor v najsledovanejšej televízii Markíza, môžu tak osloviť nových klientov a získať tiež množstvo kontaktov priamo z brandže.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Jama levova