Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Patrik Herman sa vracia na obrazovku. Bude moderovať vlastnú reláciu

Herman sa na obrazovku vracia po dlhšej prestávke.

14.04.2023 10:30
Patrik Herman Foto:
Patrik Herman na podujatí RTVS, počas ktorého televízia predstavila novinky vo vysielaní.
debata
harry potter, Čítajte aj Koniec dohadom: Harry Potter sa naozaj vráti. Pripravte sa na 10-ročný seriál

Už v nedeľu 16. apríla odštartuje na obrazovkách RTVS vynovená relácia Občan za dverami s Patrikom Hermanom. Relácia Občan za dverami patrí medzi dlhoročné stálice na obrazovkách RTVS a moderátor sa tak vráti k podobnému formátu, v ktorom kedysi v Markíze začínal, teda Lampárni. Reláciu Občan za dverami s Patrikom Hermanom bude RTVS vysielať každú nedeľu v tradičnom čase, o 13.00 hod. na Jednotke. Dramaturgia a vizuál relácie prechádza čiastočnými úpravami a prinesie väčšie množstvo príbehov a pribudne aj nová rubrika Občan v akcii.

streamovacie služby, TV Čítajte aj Prieskum: Televízia alebo Netflix, HBO či Voyo? Polovica Slovákov si už platí aspoň jednu videoslužbu

„Som rád, že môžem byť pri začiatku ďalšej etapy existencie relácie Občan za dverami. Problémov ľudí v tejto krajine neubúda, život je stále viac zložitejší a ťažší. To, že môžem byť súčasťou takejto relácie, mi opäť dáva príležitosť a pocit, že môžeme niečo zmeniť a aspoň trošku prispieť k tomu, aby bol život ľudí na Slovensku o niečo znesiteľnejší. Občan za dverami nie je obyčajná relácia, je to užitočná relácia, ktorá má veľkú pridanú hodnotu – snaží sa pomáhať ľuďom. Verím, že diváci privítajú zmeny, ktorými relácia prechádza a prijmú aj moju maličkosť ako spoločníka. Ďakujem aj mojim kolegom za prijatie a dôveru,“ vyjadril sa moderátor Patrik Herman.

Nové logo relácie Občan za dverami. Foto: RTVS
Občan za dverami logo Nové logo relácie Občan za dverami.

Patrik Herman nastúpil do RTVS na jeseň minulého roka, po tom, ako ukončil svoje pôsobenie v televízii Markíza, ktorej súčasťou bol už od jej vzniku v roku 1996. V RTVS sa zapojil do prípravy nových formátov, vzdelávania nových redaktorov a moderátorov a tiež charitatívnych projektov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Patrik Herman