Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Už sa to blíži: Poznáme dátum, kedy uvidíte, čo všetko Geissenovci zažili a postvárali na Slovensku

Nemeckí milionári strávili na Slovensku týždeň na jar minulého roka.

12.04.2023 13:00
Geissenovci Foto:
Geissenovci pri svojej návšteve Slovenska.
debata (5)
maros-zilinka-clanok W Čítajte aj Exmoderátora Markízy už rieši generálna prokuratúra, jeho obeti za deň pribudlo vyše 110-tisíc sledovateľov

Štvorčlenný klan Geissenovcov navštívil Slovensko minulý rok na jar. Nápad priniesol vtedajší minister hospodárstva Richard Sulík, s ktorým sa milionári stretli na svetovej výstave Expo 2020 v Dubaji, kde v slovenskom pavilóne obdivovali vodíkové auto. Geissenovci pozvanie prijali a strávili na Slovensku týždeň.

Nemeckých milionárov čakal na Slovensku nabitý program. Počas siedmich dní precestovali krajinu precestovali od západu na východ, okrem Bratislavy spoznali aj Vysoké Tatry či Banskú Štiavnicu. Pri ich každom kroku sa ozývalo Carmenine zvonivé „Róóóbert!“.

Bullet Train plagat Čítajte aj 4 najlepšie filmy, ktoré si nenechajte ujsť! V apríli prichádzajú na streamovacie služby
Geissenovci v obradnej miestnosti... Foto: archív mesta
Geissenovci, Banská Štiavnica Geissenovci v obradnej miestnosti banskoštiavnickej radnice.

Ich pobyt sa začal návštevou slovenského parlamentu, Bratislavského hradu a výstupom na Devín. Spoznali však aj ďalšie slovenské pamiatky, zámky a múzeá. Na rodinu čakalo tiež niekoľko adrenalínových zážitkov – či už po boku slovenského driftového profíka na pretekárskom okruhu, pri lietaní vo veternom tuneli alebo na parkúrových pretekoch, ktoré Carmen prenesú do minulosti.

Štvorčlenná rodina po celodenných výletoch nevynechala ani oddych v miestnych kúpeľoch či ochutnávku pravých slovenských špecialít a vín. Ako sa však Robert, Carmen, Davina a Shania vyrovnajú so všadeprítomnou ochrankou a neodbytnými fanúšikmi?

Prvá epizóda z návštevy Geissenovcov na Slovensku bude mať premiéru v stredu 3. mája o 20:35 v televízii JOJ.

Z návštevy Geissenovcov na Slovensku mala pôvodne vzniknúť jedna epizóda do pripravovanej jubilejnej dvadsiatej série ich reality šou, no napokon vzniklo viac epizód. K tomuto rozhodnutiu prispel aj ohlas ľudí, s ktorými sa počas pobytu na Slovensku stretli. V uliciach to vyzeralo tak, ako keby prišli najväčšie svetové hviezdy strieborného plátna.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lukáš Špilák (@outoffreal)

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Geissenovci