Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

O2 TV sa mení. Predstavuje novú platformu s novými funkciami, zmenou prejde aj prihlásenie

Pre televíznych divákov bude dostupná od 19. apríla.

04.04.2023 10:20
O2 TV Foto:
debata
Martin Pallay Čítajte rozhovor Jeho prvá úloha a hneď po boku Maštalíra v Klamstve: Kto je nádejný herec Martin Pallay?

O2 prinesie svojim zákazníkom novú platformu na sledovanie televízie O2 TV. Prinesie modernejší dizajn, kvalitnejšie triedenie obsahu a lepšiu stabilitu a kapacitu. Nová platforma bude pre televíznych divákov dostupná od 19. apríla 2023.

„O2 TV prinesie digitálnu televíziu na cloudovej infraštruktúre, s používateľsky príjemným prostredím a intuitívnym ovládaním. Technologicky vyspelejšia platforma vytvorila väčší priestor aj pre nové funkcionality,“ uvádza spoločnosť.

Harry Potter a Dary smrti 1-2010 Čítajte aj Harry Potter sa vráti: Diváci sa dočkajú seriálovej verzie, podoba však prekvapí

Nová platforma poskytne zákazníkom kvalitnejšie triedenie obsahu. Zákazníci nájdu na hlavnej obrazovke prehľadne zobrazenú ponuku jednotlivých staníc a výber najlepších filmov a seriálov. Vybrať si tiež môžu, čo chcú pozerať podľa jednotlivých kategórií ako napríklad Dokumenty, Krimi, Slovenská a Česká alebo Detská tvorba. Samozrejmosťou je aj zastavenie prehrávania, pretáčanie dopredu alebo dozadu a nahrávanie programov.

Zákazníci si budú môcť aplikáciu O2 TV nainštalovať až na 30 zariadeniach, súčasne budú môcť pozerať program na dvoch pri O2 TV Mini a štyroch pri O2 TV zariadeniach.

Stíny v mlze Čítajte aj Česká televízia nakrúca ďalší nový seriál. Pokračovať bude oceňovaná kriminálka

Aktualizácia aplikácie

Nové verzie aplikácií na sledovanie O2 TV sa automaticky zaktualizujú na smart televízoroch Samsung, LG a OS Android TV. Pri mobilných zariadeniach so systémom iOs a Android je potrebné mobilnú aplikáciu manuálne stiahnuť.

Zmenou prejde aj prihlásenie do O2 TV, kde sa zákazníci budú môcť prihlásiť rovnakým spôsobom a s rovnakými údajmi ako do zákazníckej zóny Moje O2. Viac informácií o službe O2 TV nájdu zákazníci na webe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba