Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka s prekvapením: Obľúbenú šou čaká špeciálny týždeň s netradičnými účinkujúcimi

V jojkárskej "servítke" vystriedajú bežných účinkujúcich známe tváre z televíznej obrazovky. Kto sa objaví vo sviatočnom týždni? Poznáme detaily!

03.04.2023 06:00
bez servítky, Foto:
Diváci šou Bez servítky sa môžu tešiť na špeciálny týždeň plný humoru!
debata
the night agent, Čítajte aj Z nenápadného seriálu svetový hit za pár hodín: Táto novinka prevalcovala Netflix

Ďalší týždeň s kuchárskou reality šou Bez servítky bude iný, ako tie predošlé. Súťažiaci budú tentokrát o niečo známejší ako po iné týždne. Diváci ich poznajú z televízie, zo standupov, či rôznych vystúpení. Tentokrát navaria a pohostia Juraj Šoko Tabaček, Michael Szatmary, Nasi, Samo Trnka a obávaný porotca zo šou Česko Slovensko má Talent Jaro Slávik.

rádio Čítajte aj Prieskum: Len dve slovenské rádiá majú viac ako milión poslucháčov

Súťažiaci sa medzi sebou poznajú, trúfajú si však odhadnúť, kto ako vie alebo nevie variť a čo od ich kuchyne môžu očakávať? Ako prvý varí Šoko, ktorý priznáva, že variť tak veľmi nevie, no svojich hostí si uctí a pokúsi sa navariť najlepšie, ako mu sily stačia.

Druhým v poradí je Michael Szatmary, ktorý svojim hosťom ponúkne na svojej chalupe ochutnávku nielen izraelskej kuchyne.

pečie celé Slovensko, veľká noc 2023, Čítajte aj RTVS počas Veľkej noci s obrovským prekvapením: Markíza s Jojkou budú mať problém

V stredu všetci očakávajú exotiku, varí totiž Iránčanka Nasi. Dočkajú sa jej však a bude im chutiť? Samo si trúfa na výhru, rád varí a ponúkne svojim hosťom retro menu, ktoré sa najmä pánom bude veľmi páčiť. Posledný deň bude hostiť Jaro Slávik, bude platiť „to najlepšie na koniec“?

Týždeň so známymi osobnosťami sa nezaobíde bez problémov. Jeden zo súťažiacich musí zo zdravotných dôvodov už v utorok odstúpiť, súťažný týždeň tak dokončia vo štvorici.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Veľká noc #Bez servítky