Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové diskusie: O spolupráci po voľbách aj s Krajniakom, Sulíkom či Pellegrinim

Prinášame prehľad tém a hostí vo víkendových politických reláciách v RTVS, na Markíze a TA3.

01.04.2023 06:00
krajniak milan Foto: ,
Na snímke poverený minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak.
debata (2)
kelly mccreary, klinika grace, greys anatomy, Čítajte aj Toto už asi seriálový fenomén nerozchodí: Je tu ďalší odchod počas niekoľkých mesiacov

Do predčasných volieb zostáva niekoľko mesiacov. Politická scéna sa dala do pohybu a strany vysielajú prvé signály o možnosti spolupráce po voľbách. Do parlamentu prichádzajú kontroverzné návrhy ako 500 eur za voľby, zatvorenie obchodov v nedeľu či zastropovanie cien potravín, no občania stále čakajú na opatrenia, ktoré by zmiernili negatívne dôsledky zdražovania.

Hosťami Sobotných dialógov na Rádiu Slovensko a vo vysielaní :24 budú poverený minister práce Milan Krajniak (Sme rodina) a poslanec Branislav Gröhling (SaS). Témou diskusie bude aj presadzovanie zákonov so sociálno-ekonomickým dosahom. Reláciu moderuje Marta Jančkárová.

the night agent, Čítajte aj Z nenápadného seriálu svetový hit za pár hodín: Táto novinka prevalcovala Netflix

V nedeľu budú s Richardom Dírerom v relácii V politike diskutovať predseda strany SaS Richard Sulík (SaS) a predseda KDH Milan Majerský. Témou diskusie budú aj kontroverzné návrhy ako 500 eur za voľby, zatvorenie obchodov v nedeľu či zastropovanie cien potravín.

Do relácie O 5 minút 12 príde diskutovať štvorica poslancov parlamentu: György Gyimesi (OĽaNO), Peter Pčolinský (Sme rodina), Jana Bittó Cigániková (SaS) a Miroslav Kollár (Demokrati). Moderátor Marek Makara sa ich bude pýtať aj na pohyby na politickej scéne pred voľbami a možnosti spolupráce po voľbách.

V relácii Na telo budú aj o porušení zákona ministerstvom vnútra diskutovať poverený rezortu Roman Mikulec (OĽaNO) a líder Hlasu-SD Peter Pellegrini. Relácia prinesie aj výsledky exkluzívneho prieskumu o spájaní pravice, ktorý ukáže, ktorým stranám môže pomôcť a ktorým, naopak, uškodiť.

Najsledovanejšie diskusie uplynulého víkendu

Uplynulú nedeľu, 26. marca 2023, si pozíciu najsledovanejšej politickej relácie opäť obhájilo Na telo televízie Markíza. Diskusia, v ktorej sa stretli Boris Kollár a Robert Fico, si v komerčnej cieľovej skupine 12–54 pripísala sledovanosť 6,4 % a podiel na trhu 23,9 %. Pri obrazovkách Markízy bolo až 491-tisíc divákov v univerzálnom publiku 12+.

O 5 minút 12 s hosťami Michalom Šipošom a Jurajom Blanárom si na Jednotke RTVS pozrelo 388-tisíc divákov a ďalších 61-tisíc divákov diskusiu sledovalo na spravodajskom kanáli :24. Reláciu V politike, kde sa stretli Veronika Remišová s Richradom Takáčom, si na TA3 pozrelo 202-tisíc divákov. Vo štvrtok 30. marca sledovalo 228-tisíc divákov duel Juraja Krúpu a Denisy Sakovej v relácii Na hrane televízie JOJ.

Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA, dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo