Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové diskusie: Fico, Kollár či Remišová aj o raste cien a pomoci ľuďom

Prinášame prehľad tém a hostí vo víkendových politických reláciách v RTVS, na Markíze a TA3.

25.03.2023 06:00
fico kollár Foto: ,
Robert Fico a Boris Kollár na archívnej snímke.
debata (4)
rodina, obývačka, televízia Čítajte aj Za televíziu platíme viac ako Česi. Takmer polovica Čechov za jej sledovanie navyše neplatí, Slováci takmer všetci

Hlavnými témami víkendových politických diskusií bude napĺňanie míľnikov z plánu obnovy a pomoc ľuďom v súvislosti s rastúcou infláciou. Moderátori sa politikov budú pýtať aj na kompenzácie za poskytnutie stíhačiek MiG-29 Ukrajine.

Do Sobotných dialógov Rádia Slovensko prídu diskutovať Veronika Remišová (Za ľudí) a Ladislav Kamenický (Smer-SD). O hľadaní podpory pre zákony súvisiace s plánom obnovy budú diskutovať s moderátorkou Martou Jančkárovou.

geissenovci, Čítajte aj Geissenovci opäť mieria na Slovensko: Jojka chystá pre divákov veľké prekvapenie

V nedeľu bude o aktuálnej situácii v relácii V politike na TA3 diskutovať opäť Veronika Remišová (Za ľudí), tentokrát s Richardom Takáčom (Smer-SD). Moderuje Rastislav Iliev.

Na Jednotke v relácii O 5 minút 12 sa stretnú predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš a podpredseda parlamentu Juraj Blanár (Smer-SD). Diskutovať budú aj o raste cien potravín a protiinflačnej pomoci ľuďom. Moderuje Marek Makara.

V relácii Na telo televízie Markíza budú o prechádzaní dôležitých zákonov v parlamente diskutovať predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) a predseda strany Smer-SD Robert Fico. Politici sa stretávajú v spoločnom dueli už tretíkrát v tomto roku. Diskutovali spolu aj v reláciách Na hrane a V politike.

Na telo okrem atraktívneho duelu prinesie exkluzívne aj aktuálny prieskum preferencií politických strán. Moderuje Michal Kovačič.

Najsledovanejšie diskusie uplynulého víkendu

Minulú nedeľu, 19. marca 2023, si pozíciu najsledovanejšej politickej relácie obhájilo Na telo televízie Markíza. Diskusia, v ktorej sa stretli Gábor Grendel, Richard Raši a Milan Majerský, si v komerčnej cieľovej skupine 12–54 pripísala sledovanosť 4,4 % a podiel na trhu 23,6 %. Pri obrazovkách Markízy bolo 365-tisíc divákov v univerzálnom publiku 12+.

O 5 minút 12 s hosťami Eduardom Hegerom a Petrom Pellegrinim si na Jednotke RTVS pozrelo 359-tisíc divákov a ďalších 84-tisíc divákov ju sledovalo na spravodajskom kanáli :24.

Reláciu V politike, kde sa stretli Anna Andrejuvová, Denisa Saková a Mária Kolíková, si na TA3 pozrelo 226-tisíc divákov.

Štvrtkové Na hrane s hosťami Veronikou Remišovou a Michalom Šimečkom sledovalo na TV JOJ 188-tisíc divákov.

Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA, dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo