Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká noc na Markíze: Stopka pre ženícha, premiéra novej evitovky, ale aj Let's Dance

Čo prinesú sviatky jari na Markíze?

27.03.2023 06:00
v lete ti poviem ako sa mám, evita, Foto:
Jedným z ťahúňom Veľkej noci na Markíze bude aj premiéra filmu V lete ti poviem, ako sa mám.
debata
Klamstvo, Čítajte aj Klamstvo zvrátilo odliv divákov: Pripravte sa na prelomovú epizódu, ktorá vyrazí dych

Zdá sa, že tento rok komerčné stanice zvolili rovnaký prístup k veľkonočnej programovej schéme. Sviatočné dni prinesú v drvivej väčšine reprízy rôznych programov a večer budú nasledovať vybrané premiéry. V prípade Markízy niektoré zabehnuté formáty dostanú pauzu vo vysielaní, niektoré nie. Veľkým ťahúňom sviatkov má byť nedeľné Let's Dance.

Trhový líder spustí sviatočnú štruktúru až počas Veľkého piatku. Zelený štvrtok sa ponesie v štandardnom režime, diváci sa teda môžu tešiť, napríklad, aj na ďalšiu časť večerného seriálu Dunaj, k vašim službám.

Pravidlá mojej ženy Čítajte aj RTVS sa bez Magálovej nedarí s varením. Z novinky je prepadák, zachrániť ju má známa tvár

Veľký piatok

Piatkové ráno otvorí rozprávka Oblačno, miestami fašírky 2, následne diváci neprídu o reprízu Mamy na prenájom z predchádzajúceho dňa. Krátko po deviatej dorazí Moderná Popoluška 2, potom film Mia a biely lev, Dora a stratené mesto. O 15:15 bude filmová smršť pokračovať reprízou tretieho Shreka. Podvečerná Mama na prenájom počas Veľkého piatka nebude, nahradí ju film Cesta na tajomný ostrov.

Po spravodajskom bloku otvorí večerný program premiéra filmu Pripojení: Rodina na baterky. Odkedy tínedžerku Katie prijali na vysnívanú školu, nevie sa dočkať, kým začne vlastný život mimo domu. Jej otec však odchod dcéry nesie ťažko, a tak sa rozhodne, že ju miesto letiska zavezie rovno do školy. Spolu s večne optimistickou mamou, mladším bratom a rodinným mopslíkom sa tak vyberú na nedobrovoľný výlet cez celú krajinu, ktorý je však náhle prerušený vzburou robotov. Mobily, chladničky či hriankovače chcú získať vládu nad ľudstvom a zdá sa, že Katie a jej rodina môžu byť jedinou nádejou na jeho záchranu.

Šou Ruža pre nevestu dostáva takisto pauzu vo vysielaní.

Aupark Bratislava Čítajte aj Bratislava bude mesto obrích nákupných centier: Aupark sa ide rozširovať, takto bude vyzerať

Sviatočný víkend

Sobotné vysielanie Markízy nevybočí zo zabehnutých koľají. Ráno bude pripravené tradičné pásmo rozprávok pre deti, ktoré o 10:40 vystrieda repríza šou Dobre vedieť!, krátko pred obedom niekoľkohodinové pásmo vyplní repríza Let's Dance z ostatnej nedele. O 14:40 sa diváci môžu tešiť na českú klasiku Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách, zbytok podvečerného pásma vyplní rozprávka Ferdinand.

Večerný program bude patriť veľkej televíznej premiére novej evitovky plnej českých a slovenských hereckých hviezd – V lete ti poviem, ako sa mám.

rodina, obývačka, televízia Čítajte aj Za televíziu platíme viac ako Česi. Takmer polovica Čechov za jej sledovanie navyše neplatí, Slováci takmer všetci

Tesne pred Vianocami oznámi Ivane (Tereza Kostková), ktorá žije len pre rodinu, jej manžel Martin (Marián Miezga) vec, ktorá jej zničí sviatky, a o ktorej vie len ich spoločná kamarátka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Tá sa ako jediná z partie nevydala a nemá deti. Žije sama, ale udržiava pomer so svojim šéfom Filipom (Martin Hofmann). Ďalšia z partie Ela (Andreea Vasile) je známa televízna moderátorka, ktorá vedie harmonický život s prekladateľom kníh Andrejom (Ondřej Sokol) a ich desaťročnými dvojičkami, kým sa nečakane neobjaví jej bývalá láska David (Ján Koleník). Partiu uzatvára majiteľ reštaurácie Vlado (Pavel Bartos), ktorý sa po rozvode s Vierou (Soňa Norisová) druhýkrát oženil s mladšou Broňou (Dominika Morávková). Po skúsenostiach z predošlého vzťahu si neželá, aby jeho žena pracovala, tak Broňa robí všetko pre to, aby sa o jej pracovných aktivitách nedozvedel. Ela jej v tom pomáha. Spleť tajomstiev, ktoré majú medzi sebou nielen páry, ale aj samotní priatelia, sa začne ešte viac zamotávať, keď sa na Adrianu obráti premiérova manželka (Petra Vajdová) a chce svojho muža (Jaroslav Plesl) opustiť v čase predvolebnej kampane…

Sviatočná nedeľa sa ponesie v znamení repríz formátov z predchádzajúcich dní a špeciálnych epizód seriálov. Deň otvorí, napríklad Tom a Jerry, ale aj Cesta na tajomný ostrov. Krátko po deviatej Markíza zreprízuje prvú časť novej série šou 2 na 1. Nasledovať budú Podfukári, Kráľ Artuš: Legenda o meči a dve špeciálne veľkonočné epizódy Hornej Dolnej. Ťahúňom nedele bude ďalšie kolo najsledovanejšej jarnej šou Let's Dance.

geissenovci, Čítajte aj Geissenovci opäť mieria na Slovensko: Jojka chystá pre divákov veľké prekvapenie

Veľkonočný pondelok

Šibačku otvorí hneď ráno repríza rozprávky Ferdinand, nasledovať bude česká rozprávka Zakleté pírko, Jack, zabijak obrov, Králik Peter, ale aj repríza filmu V lete ti poviem, ako sa mám zo sobotného prime-timu. Podvečer otvorí premiérová Mama na prenájom. Sviatočný program zostane bez zmeny a diváci sa môžu tešiť na ďalšiu premiérovú epizódu mrazivej minisérie Klamstvo, ktorú vystriedajú dve epizódy kvízšou Dobre vedieť!.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Veľká noc #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023