Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká noc na Jojke: Reprízy, sem-tam klasiky, večer nejaké premiéry

Čo prinesie televízia počas sviatkov jari?

28.03.2023 06:00
hriešny tanec, Foto:
Divákov na Jojke cez Veľkú noc poteší aj obľúbený Hriešny tanec.
debata

Tohtoročná Veľká noc sa ponesie na Jojke v znamení klasického sviatočného programu. Oproti Vianociam bude program skromnejší, avšak nedá sa ubrániť pocitu, že po minulé roky bola programová ponuka omnoho atraktívnejšia.

Jojka začne oslavovať až na Veľký piatok. Počas Zeleného štvrtku sa program meniť nebude, diváci neprídu o podvečernú „servítku“ alebo Nemocnicu.

Veľký piatok

Veľký piatok otvoria rozprávky pre deti – Labková patrola, Malí letci alebo Asterix a Vikingovia. O 10:45 televízia ponúkne reprízu Snehulienky. V tejto verzii sa predstaví herečka Julia Roberts ako zlá kráľovná a Lily Collins (hviezda zo seriálu Netflixu Emily in Paris) ako Snehulienka. O trinástej sa obrazovkami prevalí Múmia, filmová klasika, ktorá takisto už bola niekoľkokrát opakovaná.

Poobedné a podvečerné vysielanie vytvorí multirepríza Doby ľadovej a Doba ľadová: Veľkonočné prekvapenie. O 17:55 sa potešia fanúšikovia kulinárskej šou Bez servítky. Aj v tento deň bude pripravená premiérová epizóda.

Po spravodajskom bloku otvorí hlavný vysielací čas romantická komédia Návrh so Sandrou Bullock a Ryanom Reynoldsom. Aj v tomto prípade nejde o premiéru. Krátko pred 22. hodinou vtrhne na obrazovku obľúbená filmová klasika – Hriešny tanec.

Sviatočný víkend

Sobotné ráno bude opäť patriť animovaným rozprávkam, o 9:30 si prídu na svoje milovníci komediálnej klasicky. Jojka si prichystala reprízu filmu Stoj, lebo mamička vystrelí! so Silvestrom Stallonem. Nasledovať bude romantická dráma Twilight: Nov. O 14:10 sa objaví repríza filmu Múmia sa vracia. O 16:55 mnohých poteší slovenská klasika Soľ nad zlato s Libušou Šafránkovou.

Večerný program otvorí premiéra filmu Dolittle. Doktor John Dolittle sa vďaka svojmu výnimočnému daru hovoriť so zvieratami venuje veterinárnej medicíne. Spolu s mladým asistentom Tommym Stubbinsom a múdrym papagájom Poly obetavo pomáha zvieratám, a keď je najhoršie, neváha vyraziť na fantastickú dobrodružnú cestu na exotický ostrov, aby zachránil život kráľovnej Viktórie. Doktor a jeho zvierací spoločníci musia počas náročnej plavby do neznáma čeliť mimoriadne nepriateľským tvorom a situáciám. Spoločnými silami prekonávajú nečakané prekážky, aby dosiahli svoj cieľ a získali vzácny liek pre chorú kráľovnú.

Sobotný prime-time uzavrie film Ticho po smrti.

Nedeľa bude reprízová! Ak niekto nestihne si pozrieť filmy z minulých dní, záver týždňa ponúkne druhú šancu. Ráno otvorí repríza Asterixa a Vikingov, nasledovať bude Múmia, Doba ľadová, romantická dráma Predtým ako som ťa spoznala a o 14:30 sa objaví ešte raz Hriešny tanec. Od 16:45 dostanú priestor premiérové epizódy obľúbených magazínov Na chalupe a Nové bývanie. Sviatočný večer zostane bez zmeny, Jojka ponúkne ďalšiu premiérovú epizódu Einsteina. Večer ukončí reprízou akčným filmom XXX: Návrat Xandera Cagea.

Veľkonočný pondelok

Deň plný veselosti a šibačky sa v televízii ponesie v rovnakom duchu ako nedeľa. Opäť sa teda budú reprízovať programy z ostatných dní a až večer príde na rad premiéra.

Ráno otvorí rozprávka Asterix: Sídlo bohov, nasledovať bude Doba ľadová: Veľkonočné prekvapenie. O 8:15 sa znova vráti Múmia, v dopoludňajšom slote sa zreprízuje Dolittle, Soľ nad zlato, Návrh. O 17:50 príde na rad premiérové Bez servítky. Hlavný večerný program vytvorí premiérové a tradičné Veľkonočné Inkognito.

Veľkú noc na Jojke o 21:45 uzavrie romantický film Flarsky: Zrážka s láskou. Charlotte Fieldová je jednou z najvplyvnejších žien na svete. Je šikovná, krásna, vzdelaná, pracuje v diplomacii a má talent na všetko. Fred Flarsky je nadaný novinár na voľnej nohe a hipster, čo priťahuje problémy. Nemajú vôbec nič spoločné, až na to, že Charlotte bola kedysi jeho opatrovateľkou a on bol do nej zaľúbený. Keď sa po rokoch náhodou stretnú, Charlotte, očarená jeho zmyslom pre humor, sa zrazu vráti v čase a spomenie si na svoje mladícke ideály. V náhlom impulze ponúkne Fredovi, aby pre ňu písal prejavy pre práve odštartovanú prezidentskú kampaň. A hoci sa on v jej kruhoch pohybuje ako slon v porceláne, iskra preskočí a romantický vzťah je na svete – spolu so sériou najneočakávanejších incidentov na najvyššej spoločenskej úrovni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Veľká noc #televízna sezóna 2022/2023