Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíze sa neprestáva lepiť smola na päty: Let's Dance opäť čelí problémom

V nedeľu nevystúpi jeden z párov.

23.03.2023 09:22
lets dance, let´s dance, Foto:
Najnovšia ôsma séria Let´s Dance valcuje rebríčky sledovanosti.
debata (1)
Ján Čarnogurský Čítajte aj Čarnogurský hosťom v RTVS: LGBTI+ má úctu. Slovensko malo jedného z ústavných činiteľov inej orientácie a nikomu to nevadilo

Neprejde týždeň, aby tvorcovia najsledovanejšej šou tejto jari nemuseli riešiť kreatívny problém. Jeden problém s účinkujúcimi strieda druhý. Takto si Markíza ôsmu sériu Let's Dance určite nepredstavovala.

Len minulý týždeň sa so šou nečakane rozlúčila tanečnica Vanda Poláková. Asi len málokto by čakal, že po dvoch kolách sa s ňou budú musieť všetci rozlúčiť. Poláková sa rozhodla šou opustiť. Tento rok tancovala s jediným zahraničným účastníkom – Mariom Cimarrom z telenovely Skrytá vášeň. „S poľutovaním musím oznámiť, že som sa nakazila koronavírusom a v záujme ochrany ostatných kolegov, spolusúťažiacich a hladkého priebehu šou, sa, bohužiaľ, nebudem môcť zúčastniť ďalších kôl,“ prezradila tanečnica v oficiálnom vyhlásení pre Markízu.

geissenovci, Čítajte aj Geissenovci opäť mieria na Slovensko: Jojka chystá pre divákov veľké prekvapenie

O pár dní neskôr odchod zo šou potvrdila speváčka Mária Čírová, ktorá sa zranila na tréningu a lekári jej neodporučili pokračovať. „Môžeme potvrdiť, že kvôli pretrvávajúcim zdravotným komplikáciám sa Mária Čírová, žiaľ, nepostaví na tanečný parket ani túto nedeľu a odstupuje zo súťaže. Spolu s Jorisom nám budú veľmi chýbať. Márii prajeme skoré uzdravenie a veríme, že ju čoskoro privítame v hľadisku,“ znie stanovisko TV Markíza.

Action Zvolen - ilustracna fotka Čítajte aj Lacný obchodný reťazec otvára tretiu predajňu. Pribudne na strednom Slovensku

Riešenie sa našlo a do šou nastúpil nový náhradný tanečná pár v zložení Vratko Sirági (moderátor z Telerána) a Anna Riebauerová.

Ani počas tejto nedele nebude tanečný parket v plnej zostave. Televízia oznámila, že zo zdravotných dôvodov nevystúpi Henrieta Farkašová, ktorá sa nakazila koronavírusom.

Henrieta Farkašová a Marek Klič. Foto: TV Markíza
Henrieta Farkašová a Marek Klič. Henrieta Farkašová a Marek Klič.
Action Zvolen - ilustracna fotka Čítajte aj Lacný obchodný reťazec otvára tretiu predajňu. Pribudne na strednom Slovensku

„Pre zdravotnú indispozíciu sa Henrieta Farkašová nebude môcť postaviť v nedeľu na tanečný parket. Rovnakou situáciou sme si, žiaľ, už prešli pri Márii Čírovej. To znamená, že najbližšie kolo nevystúpi, ale veríme, že ďalšiu nedeľu už bude všetko v poriadku a Henrieta s Marekom opäť divákom ukážu ich nadšenie z tanca,“ píše sa v stanovisku televízie Markíza.

Režisér projektu Pepe Majeský k celej situácii povedal: „Henrieta je skvelá tanečníčka a mrzí ma, že v nedeľu nebude môcť vystúpiť. Aj keď si všetci myslíme, že COVID už prešiel, stále je medzi nami. Zdravie je prvoradé a Henriete prajem skoré uzdravenie.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance