Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jeden úspech za druhým: Táto šou prekonáva týždeň, čo týždeň samú seba

Slováci si naplno zamilovali reality šou Na nože.

22.03.2023 06:00
na nože, Foto:
Šou Na nože sa blíži ku koncu prvej série.
debata
the last of us, Čítajte aj Seriálovému svetu v roku 2023 vládne tento hit: V sledovanosti prekonal aj drakov z Hry o tróny

V oboch hlavných cieľových skupinách sa tento formát stal jednoznačnou prvou diváckou voľbou v čase po 20:30 a suverénne tak porazil konkurenčný seriál Hranica na Jojke.

V cieľovej skupine 12 – 54 sa šiesta premiérová epizóda Na nože stala dokonca absolútne najsledovanejším programom dňa, keď si pripísala doposiaľ druhý najvyšší rating 7,8% a rovnako aj druhý najlepší trhový podiel 27,6%.

Netflix Čítajte aj Nenaleťte podvodníkom na správu, že ste nezaplatili za Netflix. Streamovacie služby to takto nerobia

Medzitýždenne si šou z hľadiska ratingu polepšila o 0,1 percentu­álneho bodu a trhový podiel jej stúpol o 2,5 percentu­álneho bodu. Hranica na Jojke v rovnakej cieľovej skupine zaostala s podielom na trhu iba 14,6% v cieľovej skupine 12 – 54.

Premiérovú epizódu o reštaurácii Novohrad v Lučenci si vychutnalo doposiaľ rekordných 371-tisíc divákov starších ako 12 rokov, v porovnaní s predchádzajúcim týždňom tak získala na svoju stranu ďalších 7-tisíc divákov. V čase vysielania malo Na nože dosah až na 561-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Klamstvo & Liar Čítajte aj Neskutočná podoba: Ako vyzerá predloha Klamstva? Toto je „britský“ Maštalír

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Na nože