Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto sa v Let's Dance ešte nestalo: Do rozbehnutej šou prichádza úplne nová tvár namiesto Čírovej

Tvorcovia slovenskej verzie šou nikdy nemuseli riešiť takúto situáciu počas ôsmich sezón, až doteraz.

18.03.2023 09:29
lets dance, let´s dance, Foto:
Najnovšia ôsma séria Let´s Dance valcuje rebríčky sledovanosti.
debata
rtvs, Čítajte aj RTVS prekope spravodajstvo: Zatrasú sa stoličky pod známymi tvárami z obrazovky?

Kým siedma séria sa zaobišla bez problémov, aktuálne vysielaná ôsma sa stala pre tvorcov menšou nočnou morou. Po druhom kole sa začala rozsypávať hviezdna zostava. Iba vo štvrtok oznámila odchod zo šou tanečnica Vanda Poláková, ktorá bola partnerkou Maria Cimarra a v piatok sa definitívne porúčala z parketu Mária Čírová.

„S poľutovaním musím oznámiť, že som sa nakazila koronavírusom a v záujme ochrany ostatných kolegov, spolusúťažiacich a hladkého priebehu šou, sa, bohužiaľ, nebudem môcť zúčastniť ďalších kôl,“ prezradila tanečnica v oficiálnom vyhlásení pre Markízu.

markíza, tv markíza, Čítajte aj Tajnosti Markízy okolo jesennej šou: Čím bude konkurovať Talentu a Pečie celé Slovensko?

„Môžeme potvrdiť, že kvôli pretrvávajúcim zdravotným komplikáciám sa Mária Čírová, žiaľ, nepostaví na tanečný parket ani túto nedeľu a odstupuje zo súťaže. Spolu s Jorisom nám budú veľmi chýbať. Márii prajeme skoré uzdravenie a veríme, že ju čoskoro privítame v hľadisku,“ znie stanovisko TV Markíza.

Nastala situácia, ktorá sa v slovenských podmienkach ešte nestala a tvorcovia museli rýchlo hľadať cesty ako z tejto šlamastiky vykorčuľujú. Je známe, že pravidlá Let's Dance dovoľujú iba jednu absenciu, následne musí konkrétny človek odstúpiť. Kým Cimarro dostal novú tanečnú partnerku, ktorú diváci uvidia už v nedeľu, pri Čírovej to bol väčší oriešok.

monk, Čítajte aj Veľmi dobrá správa! Slovákmi zbožňovaný seriál dostane filmové pokračovanie

Prirodzene sa núkala možnosť, že sa do šou vráti vypadnutí Victor Ibara, no napokon je všetko inak. Do Let's Dance nastupujú úplne nový tanečný pár!

Vytvorí ho moderátor z Telerána Vratko Sirági s tanečnicou Annou Riebauerovou.

V treťom kole sa predstaví nový tanečný pár... Foto: TV Markíza
vratko sirági, lets dance, V treťom kole sa predstaví nový tanečný pár Vratko Sirági a Anna Riebauerová.

„Ako náhradný pár sa namiesto Márie Čírovej a Jorisa Yacouba zajtra na parket postavia moderátor Vratko Sirági s tanečnicou Annou Riebauerovou. Ako náhradníci budú mať imunitu a postupujú do štvrtého kola. Vratkovi a jeho tanečnej partnerke držíme palce,“ znie stanovisko TV Markíza.

the mandalorian, mandalorian, Čítajte aj Marec na Disney+: Dlhoočakávaná nová séria hitu, ale aj zaujímavé filmy!

„Keď sme sa pripravovali na možnosť, že sa Mária nebude môcť postaviť na tanečný parket, čakala nás náročná úloha. Nájsť niekoho, kto bude ochotný sa naučiť len za pár dní tancovať, zapamätá si choreografiu a postaví sa pred kamery najsledovanejšej šou na Slovensku. Teším sa, že Vratko súhlasil a myslím si, že sa diváci majú naozaj na čo tešiť,” povedal režisér Pepe Majeský.

televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Koľko slovenských televízií vznikne? Markíza avizuje novinku: Ako je na tom Jojka?

Speváčka sa na účinkovanie v šou veľmi tešila, čo opísala pred štartom aj v rozhovore pre TV Pravda: „Keď poviem nejakej šou áno, znamená to, že sa chcem do toho vložiť, chcem do toho vložiť celé svoje ja, celé svoje srdce. Trénujeme nielen tanec, robíme na gymnastike, robíme balet, venujeme sa tomu. Baví ma to,“ povedala Čírová (viac vo videu dole).

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance